Az RTL Klub műsorvezetője adás végén váratlanul köszönt el - Tévések, akik 2020-ban távoztak

Magyar műsorvezetők, akik 2020-ban távoztak a tévécsatornájuktól, illetve rádióadójuktól.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2020-ban a nézőknek és a rádióhallgatóknak több nagy kedvencüktől is búcsút kellett venniük, volt, aki maga döntött a távozás mellett, mástól a munkahelye vált meg, de az is megesett, hogy egy híresség csatornát váltott. 

Az elmúlt egy évben szerencsére nagy visszatérőket és új tehetségeket is köszönthettünk. Bochkor Gábor például másfél év kihagyás után újra rádiózni kezdett: 2020. augusztus 31-én indult Bochkor címmel reggeli műsora, a műsorvezetőtársa pedig Lovász László lett. 

A megújult Life TV csatornán tért vissza a képernyőre Joshi Bharat júliusban az Őszintén! Joshival, Demcsák Zsuzsa pedig két és fél év kihagyás után a Brékingben Berki Krisztiánnal az oldalán. 

2020 távozó műsorvezetői

Az RTL Klub Reggeli című műsorában is új műsorvezetők debütáltak márciusban: Nádai Anikó és Miller Dávid. A vérfrissítésre azért volt szükség, mert Lukács Miki három év után, az adás végén váratlanul elköszönt a nézőktől. A csatorna annyit közölt: a műsorvezető az elkövetkezendőkben más típusú médiaelfoglaltságaira, illetve az ezzel kapcsolatos fő- és háttérmunkákra szeretne koncentrálni

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a műsorvezetők, akik 2020-ban - önszántukból vagy kényszerből - távoztak a tévécsatornájuktól, illetve rádióadójuktól.

Ezt is szeretjük