Rákóczi Feri és párja 2007 óta elválaszthatatlanok: ezért nem házasodtak még össze

Rákóczi Feri és szerelme évek óta jegyben járnak, de még mindig nem házasodtak össze.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rákóczi Feri, hazánk egyik legismertebb rádiós műsorvezetője jelenleg a Rádió 1-en köszönti a hallgatókat minden reggel Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival a Balázsék című műsorban. Akik rendszeresen hallgatják az adó reggeli produkcióját, alaposan megismerhették a rádiós személyiségét, egyesek számára szinte olyan, akár egy jó barát.

2007-ben találta meg álmai asszonyát, Vajda Judithtal, akit Békának becéz, hatalmas szeretetben és harmóniában élnek együtt. Két gyermeket nevelnek, lányuk, Panna 2008-ban, fiuk, Soma 2010-ben született meg. Bár már családot is alapítottak, nem házasodtak össze, ennek okáról Soós Andreával beszéltek a Femina podcastjában.

Rákóczi Feri és párja a házasságról vallottak

Ritka pillanatnak számít, ha Rákóczi Feri a párjával közösen ad interjút, mivel óvják a magánéletüket, ám ezúttal kivételt tettek. A közel 50 perces beszélgetés alatt téma volt a kapcsolatuk is, amelyben szó esett a házasságról.

Gyorsan megvolt az eljegyzés, de a többi valahogy elmaradt

- viccelődött a rádiós.

rákóczi feri és judith
Fotó: Femina/Kiss Marietta Panka

Már többször megkapták azt a kérdést, hogy mikor lesz esküvő, de ők nem az a páros, akik foggal-körömmel ragaszkodnak a papírhoz, ezért nem is volt egyelőre arról szó, hogy hivatalosan is oltár elé álljanak.

- Engem tökre nem érdekel ez az esküvői hacacáré, kivéve a bulirészét. Az, hogy van papír, és most már házasok vagyunk, nekem nem hordoz magában plusz értéket ahhoz képest, amit most mi leteszünk egymásnak az asztalra. Bár pont most hallottam, hogy még ennyi évnyi együttélés után sem egyértelmű az öröklődés, úgyhogy ezt rendeznünk kell előbb-utóbb - mesélte Vajda Judith.

Az életükben mindig más volt a prioritás, ezért sem mondták még ki a boldogító igent.

- Ha én ma este hazamegyek, és Béka azt mondja, figyelj, olyan jó lenne, ha elvennél feleségül, akkor mondanám, hogy menjünk. Mindig valami más volt a fontos, mi nem akartunk olyan házasságot, hogy ketten betipegünk az anyakönyvvezetőhöz, azt mondjuk, hogy igen-igen, aláírunk, hazamegyünk, helló. Hanem az nálunk a mulatságról szólna - magyarázta Rákóczi Feri.

 Jól működik a kapcsolatuk, egyikőjük sem kerekedik felül a másikon, mindketten önállóak és szabadok, már a legelső pillanattól kezdve feltétel nélkül elfogadták egymást úgy, ahogy vannak. Az intimitás sem veszett el, Rákóczi Feri nem is érti azokat a párokat, akik többévnyi együttlét után már nem csókolják meg egymást. Közösen kezelik a kasszájukat is.

A párral készült Femina-podcastot itt tudod végighallgatni.

Sebestyén Balázs és felesége, Viki

Képes összeállításunkban megnézheted Sebestyén Balázs ritkán látott feleségének fotóit. A gyönyörű Viki két fiút szült neki.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük