Geszti Péter 13 éve imádja gyönyörű feleségét: Editet csak nagyon ritkán láthatjuk az oldalán
Geszti Péter és Edit a munkában és otthon is társak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Házi nyúlra nem lövünk” - szól a jól ismert mondás. Sokan tartják úgy, tilos a munkát és a magánéletet keverni, mert így sokkal több a felület az esetleges konfliktusokra. Ám vannak, akik cáfolják ezt a teóriát.

Geszti Péter és ritkán látott felesége három éve közösen vezetik a Grund nevű reklámügynökséget. Míg Edit az ügyvezető, a zenész felel a kreatív dolgokért.

Geszti Péter és ritkán látott felesége

Bár bevallottan a házasságukban és a közös üzletben is akadnak harcaik, mindig megtalálják a módot arra, hogy közös nevezőre jussanak.

- Azt szoktuk mondani, hogy olyanok vagyunk, mint a tűz és víz, de szerencsére a tűzben és a vízben van egy közös elem, az oxigén. Hagyjuk egymást levegőhöz jutni, mert az oxigén csak az egyik összetevője a levegőnek. Fura, hogy a mi együttműködésünk mélyén egyrészt a szerelmünk van, másrészt a legsikeresebb műveink, a gyerekeink - mesélte a házaspár a Forbes Woman's Summit rendezvényén 2021 márciusában.

Edit két gyermekkel ajándékozta meg férjét: Sára Lujza 2009-ben született, Lenke Róza pedig 2011-ben jött világra. A lányok akkor is nagyon fontos szerepet töltöttek be Geszti Péter életében, amikor 2010 és 2015 között nehéz időszakon ment át. Úgy érezte, annyira megváltozott körülötte minden, hogy azzal nem tud azonosulni. Folytonos rosszkedv jellemezte, amelyből többek közt az idősebbik lányához kapcsolódó eset rázta fel.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Rosszkedvűen hazaérkeztem. A feleségem akkor már hosszú ideje nyaggatott, hogy ne hallgassam a híreket, ne hagyjam, hogy lenyomjanak. Sárika lányom épp rajzolt valamit - kezdte a visszaemlékezést a Story magazinnak.

A gyerkőc rajzát napocska, házikó, pillangó, virág és egy felhő díszítette, amelyek mindegyike a családtagjait szimbolizálta.

- Elmondta, hogy a napocska az anyukája, a pillangó a húga. "És én mi vagyok?” - kérdeztem tőle. "Te vagy az esőfelhő.” Nagyon megrázott, hogy milyennek lát engem a saját lányom. Akkor gondoltam, hogy nincs az a körülmény, az az erő, ami miatt megengedhetném magamnak, hogy a lányomban ilyen kép éljen rólam.

Magyar sztárok, akik több mint 20 éve házasok

Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk olyan hazai sztárokat, akik már több mint húsz éve élnek boldog házasságban. Íme Istenes László, Till Attila vagy Szandi szerelme.

Ezt is szeretjük