Pataky Attila és ritkán látott felesége: Orsival 12 éve boldogok együtt
Pataky Attila és Orsi kapcsolata barátságként indult.

pataky-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataky Attila életének fő mozgatórugója a zene. Már középiskolásként is zenekarokban játszott, a Nehézipari Műszaki Egyetem hallgatói által létrehozott Eddához 23 évesen csatlakozott, és azóta is a színpadnak él. Feleségével, Orsival a banda egyik koncertjén találkozott először.

Lassan bontakozott ki a szerelmük. Eleinte egymás bizalmasai voltak, előfordult, hogy szívfájdalmukat a másik vállán sírták ki. Egy balatoni motorostalálkozó változtatott meg mindent 2009-ben, ekkor jöttek rá, több van köztük barátságnál, és itt csattant el az első csók is.

Pataky Attila és ritkán látott felesége, Orsi

Immár 12 éve elválaszthatatlanok, a boldogító igent 2014-ben mondták ki. Sokat tesznek azért, hogy megőrizzék a harmóniát a mindennapjaikban, pontosan tudják, egy házasságban nem lehet hátradőlni, tenni kell azért, hogy ne hunyjon ki a tűz.

- Mi nagyon megdolgozunk ezért az idillért. Egy pillanatra se felejtse el senki, hogy egy szerelmes párkapcsolatért mindennap tenni kell egy kicsit. Nem hiszem, hogy birtoklom a feleségemet, hogy hozzá tartozna az életemhez, a sztárságomhoz. Nem tartozik hozzá, és ha nem figyelek, elrebbenhet, és egyszer csak nincs ott mellettem. Kell az egészséges odafigyelés - mesélte 2021 júniusában a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A rocker szerint nem kell mindennap hatalmas vörösrózsa-csokrokkal elhalmoznia élete párját, hogy kimutassa, milyen fontos neki. Szerinte az apró figyelmességek sokszor nagyobb jelentőséggel bírnak.

- Olyan pasi vagyok, aki elrakja maga után a cuccait. Aki egyedül is megvesz a feleségének egy bitang jó bőrdzsekit, mert láttam, öleltem őt annyiszor, hogy tudjam a méretét. De vásárolni is szeretek vele, nem felejtek el névnapokat, születésnapokat, házassági évfordulókat. Orsi szerint a világ legfigyelmesebb pasija vagyok. Főzni nem tudok, de kiváló kukta vagyok, faragom, teszem, pucolom, közben meg is csókolom őt. 

A 2020-as év még inkább megtanította arra, becsülje meg, amije van. Kórházba került, miután elkapta a koronavírust. Pokoli fájdalmai miatt kis híján feladta a küzdelmet, ám Orsi szavai az utolsó pillanatban erőt adtak neki.

Az utolsó erőmmel felhívtam Orsit, hogy elbúcsúzzak tőle, de ő nem engedett el.

- Orsi azt mondta, nem hagyhatom itt, és érezzem, ahogy fogja a kezem. Az ablakból beszűrődő város zaja akkor már fájt, de pár órával később újra jó volt hallani, és azt éreztem, hogy vissza akarok ide jönni. Az elképesztő elkeseredett háborgás lenyugodott a szívemben, és elkezdtem nagyon gyorsan meggyógyulni.

Azóta nem telik el nap, hogy ne adna hálát azért a nőért, aki mellette van, és igyekszik megtalálni az örömöt az apróságokban is.

Magyar sztárok, akik több mint 20 éve házasok

Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk olyan hazai sztárokat, akik már több mint húsz éve élnek boldog házasságban. Íme Istenes László, Till Attila vagy Szandi szerelme.

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük