Győrfi Pál és gyönyörű felesége: Adriennről szerelmes fotót posztolt
Győrfi Pál ritkán látott feleségéről tett ki közösségi oldalára egy romantikus fotót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Győrfi Pál 2009 óta él boldog házasságban második feleségével. Adrienn-nel egy autóversenyen találkozott először, de nem merte elkérni a telefonszámát, utólag pedig hiába kereste. Szerencsére a barna szépség írt egy e-mailt, amiben gratulált a negyedik helyezéshez. 

Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének előző kapcsolatából van egy felnőtt fia, Dani, Adrienn pedig három gyermekkel ajándékozta meg: Ádám 2009-ben, Alíz 2011-ben, Lilla 2013-ban született. 

Győrfi Pál és felesége

Győrfi Pál a húsvéti ünnepekkor élvezte, hogy hosszabb időt tölthetett otthon a családjával, de kedden számára is újra elkezdődtek a dolgos hétköznapok. A reggeli búcsúzásról egy szerelmes fotót posztolt a közösségi oldalára. 

Adrienn nem csak a magánéletben a társa: családi vállalkozást indítottak. Februárban azt nyilatkozta a HVG-nek, hogy régóta tervezték a közös vállalkozást, hogy együtt is végezhető, a főállással nem ütköző tevékenységeik lehessenek. A vállalkozás elsősorban oktatással fog foglalkozni, de bejegyzett tevékenységei között szerepel a reklámügynökségi munka és az előadó-művészet is.

Képes összeállításunkban megnézheted Győrfi Pál gyönyörű feleségét, Adriennt. 

Ezt is szeretjük