Ő Kökény Attila ritkán látott felesége: Arankával 23 éve házasok
Kökény Attila és Aranka nemcsak a húsvétot, hanem a 23. házassági évfordulójukat is ünnepelhették.

kokeny-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila és felesége húsvétkor nemcsak a keresztény ünnepről emlékeznek meg, hanem a házassági évfordulójukat is ekkor tartják. 

Az énekesnek az első házasságából 1996-ban született egy fia, ifjabbik Kökény Attila, akinek köszönhetően a sztár 2020 novemberében 45 évesen kétszeres nagypapa lett. Második fiúunokája az Attila keresztnevet kapta. 

Kökény Attila és felesége, Aranka

Második felesége, Aranka egy lánnyal és egy fiúval ajándékozta meg. A 22 éves Aranka 2020 januárjában örvendeztette meg szüleit egy unokával, aki a Medárd nevet kapta, de a család Medinek becézi, Lali pedig 14 éves. 

"Nagyon szeretlek, és nagyon szeret az Úr engem, hogy téged választott nekem, mert nélküled nem lennék az, aki vagyok.  Köszönöm, hogy hosszú évekig kitartottál, még a nehéz időkben is, de ISTEN tudja, hogy mi örök életet fogadtunk. Nagyon szeretlek! Nagyon boldog húsvéti ünnepeket és 23. házassági évfordulót!" - köszöntötte feleségét az énekes húsvét hétfőn. 

A házaspár szó szerint kitart egymás mellett jóban-rosszban. Tavaly A Dal című műsorban a Búcsúznom kell című dallal indult, amelyhez a személyes tapasztalatait is felhasználta: 13 évvel ezelőtt válságba került a házassága, mert megcsalta feleségét. Két hónapra külön is váltak. Ezt az időt az énekes élete legnehezebb időszakának nevezte, rádöbbent, mit veszíthet, ezért mindent megtett, hogy párja megbocsásson neki, és a mai napig hálás Arankának, amiért megbocsátott, és visszafogadta.

Képes összeállításunkban megnézheted Kökény Attila ritkán látott feleségét, Arankát. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük