Hajas László és felesége 23 éve találtak egymásra: Juditot máig a tenyerén hordja
Hajas László és Judit 2020. december 11-én ünnepelték 23. évfordulójukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajas László munkafronton igazi mázlistának mondhatja magát, már gimnazista korában is arról álmodott, hogy egy napon hajszobrász lesz. Miután 1973-ban elvégezte tanulmányait az Állami Fodrászat tanulójaként, sorra kiemelkedő helyezéseket ért el a nemzetközi fodrászversenyeken, hogy mára hazánk egyik legismertebb mesterfodrászaként gondoljunk rá.

A szerelemben is szerencsés. Második feleségével, Judittal 2020 decemberében kapcsolatuk 23. évfordulóját ünnepelhették meg. Noha a 65 éves sztár Instagram-oldala nem roskadozik közös fotóiktól, arról a pár képről is, amelyeket kiposztolt, könnyedén meg lehet állapítani, hogy mennyire odavan a gyönyörű, szőke nőért.

Hajas László és felesége 23 éve imádják egymást

Több műsorban elmesélte, hogy kedvesével az első találkozása szerelem volt első látásra. Szemmel látható, hogy ezek az érzelmek a mai napig nem csillapodtak, Juditot a tenyerén hordja. Az 50. születésnapja alkalmából például hatalmas vörös rózsacsokorral köszöntötte, ami az évfordulójuk ünneplésekor sem maradhatott el. Még az egyik legnagyobb álmát is valóra váltotta: a sztárfeleség régóta vágyott tengerparti esküvőre, így 2019-ben férje meglepte eggyel. Nyaralásukon újra kimondták a boldogító igent a lehető legeszményibb helyszínen, egy egzotikus szigeten.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű párt alkot Hajas László és felesége, Judit.

Ezt is szeretjük