Caramel felesége egzotikus szépség: Szilágyi Szilvi divatfotóit imádják az Instán
Szilágyi Szilvi igazi Instagram-sztár, 126 ezren követik a közösségi oldalon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Caramel az ország egyik legkedveltebb énekese a Megasztár második szériája óta. Sikert sikerre halmoz, rengeteg fellépése van, népszerűsége pedig töretlen. Nemcsak karrierjére, magánéletére is büszke lehet: gyönyörű feleségével, Molnár Szilágyi Szilviával 2015 óta élnek boldog házasságban, egy kislányuk is született.

Az egzotikus szépség kifogástalan alakjára és különleges ázsiai vonásaira már divatcégek is felfigyeltek, például egy fehérneműmárka felkérte termékei népszerűsítésére, de világhírű kozmetikai cégek arcának is kiválasztották korábban. Nemcsak a szépségiparban teremnek babérjai, 2021 februárjában kislánykori álma vált valóra, amikor szinkronizálhatott a Disney legújabb meséjében.

A 26 éves anyuka hatalmas népszerűségnek örvend az Instagramon, immár 126 ezren kíváncsiak élete minden mozzanatára.  Követői imádják kedves és közvetlen stílusát, illetve főzőtudományát is rengetegen irigylik, rendszeresen kérik tőle, hogy ossza meg azoknak az ínycsiklandó ételeknek receptjeit, amiket oldalára posztol. 

Képeken megnézheted, hogy fest Caramel bombázó felesége, Molnár Szilágyi Szilvia.

Ezt is szeretjük