Kasza Tibi 10 éve imádja gyönyörű feleségét: Mankerrel sosem féltékenykednek
Kasza Tibi és Darai Andrea a sikerekben és a kudarcokban is osztoznak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lelki társaknak nevezzük azokat a párosokat, akik mindenben passzolnak, sosem unják meg a másik társaságát, és befejezik egymás mondatait. Kasza Tibi és felesége tíz éve a lehető legnagyobb harmóniában élnek egymás mellett.

Az énekes-műsorvezető 2011-ben az interneten keresztül ismerte meg kedvesét, Darai Andreát, akit a rajongók leginkább a Manker becenéven ismerhetnek. 

Kasza Tibi 10 éve imádja a feleségét

Sokan a 14 év korkülönbség miatt eleinte nem jósoltak nagy jövőt szerelemüknek, ám a rosszakaróknak nem lett igazuk, egy évtized után is éppolyan boldogok, mint románcuk hajnalán. Nincs olyan, amit Kasza Tibi ne tenne meg a családjáért, például az életmódváltásban is kislánya és kedvese ösztönözte. Miután komoly egészségügyi problémát, hármas szintű zsírmájat diagnosztizáltak nála, 18 kilótól szabadult meg két és fél hónap alatt.

- Döntést kellett hoznom, akarom-e látni a kislányomat, Lorát leérettségizni, férjhez menni, vagy marad ez a túlsúly. A családom mindennél fontosabb, az nem lehet, hogy itt hagyom őket, így hát azt mondtam, akkor legyen változás - árulta el a Meglepetés magazinnak.

A sztár hatalmas átalakulására Manker nem is lehetne büszkébb, de a sztárfeleséget sem kerülték el a sikerek az elmúlt években. Közel félmilliós követőtáborával véleményvezérnek számít, 2020 óta pedig üzletasszonynak mondhatja magát, ekkor indította el saját, Manker Shop névre keresztelt webshopját.

Annak ellenére, hogy vannak olyan párok, akiknél komoly vitaforrás, ki a sikeresebb, köztük szó sincs a féltékenykedésről, örömben, bánatban egyaránt osztoznak.

- Borzasztóan büszke vagyok arra, hogy Manker kitanulta az influencervilágot. Ugyanakkor ez a közös utunk is. Sokan csak a felszínt látják, a csillogást, a megjelenéseket, a sikereket, és nem azt a rengeteg munkát, ami mögötte van. Ahogy a feleségem mellettem, úgy én is ott vagyok mellette mindenben tanácsokkal, támogatással, biztatással, ötletekkel.

Till Attila és felesége

Till Attila 25 éves volt, amikor megismerkedett élete párjával és társával, Krisztinával, aki akkoriban a TV3 csatorna adásrendezője és szerkesztője volt. A randijuk után egy héttel Tilla a szerelméhez költözött, akit négy hónappal később feleségül is vett. Íme közös fotóik.

Ezt is szeretjük