Fluor Tomi nyilvánosan vallott érzelmeiről: Szabó Zsófival közös nyaralásban is gondolkodik
Fluor Tominak tetszik Szabó Zsófi és annak sejtelmes reakciói is, szereti az ismerkedési szakaszban a flörtölést.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta márciusban Fluor Tomi egy fogadást elvesztve rózsaszín tangában mutatkozott Istenes Bence YouTube-műsorában, és az Instagram-posztjában úgy jelölte be Szabó Zsófit, mintha a fehérnemű az övé lenne, megindultak a pletykák, hogy a két híresség között több van, mint barátság. 

Heteken át ment a kétértelmű üzengetés, amire az is rátett egy lapáttal, hogy a műsorvezető-színésznő a rapper egyik klipjében is szerepelt. 

Fluor Tominak tetszik Szabó Zsófi, együtt is nyaralna vele

Fluor Tomi aztán július végén a Fókusznak kerek perec bevallotta, neki tetszik Szabó Zsófi, és ő is úgy össze van zavarodva, mint a követői: a szőke sztártól vegyes reakciókat kap, próbálja kideríteni, Zsófi mit érezhet iránta. Ezt most a Hot! magazinnak is megerősítette. 

fluor-tomi
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Nem titkolt dolog, hogy nekem tetszik a Zsófi. (…) Vegyes jeleket küld: néha zöld, néha piros. Sejtelmeskedik, de benne van a játékban. Én pedig szeretem a játékot, sőt az egyik kedvencem, ahogy egy kapcsolatban is van egyfajta megismételhetetlen ismerkedési szakasz. Szeretem a flörtölést - mondta a hetilapnak a 34 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nem siettet semmit, tud várni, főleg, hogy beindultak a koncertek, amiből heti öt is van, emellett stúdiózik, forgat, így aztán őszig nem kötelezné el magát. 

- Az sem zavar, ha idén nem nyaralok; októberig úgyis lecseng, és akkor elutazhatok egy naposabb helyre, mint például Lisszabon.

Zsófiról olvastam, hogy nem szeret egyedül utazni; tőlem mehetünk együtt is…

Ki tudja, addig hányszor találkozunk - mondta Fluor, aki azt is közölte Szabó Zsófival, hogy örökbérlete van a backstage-bulijaikra, bármelyik Wellhello-koncertre. 

szabo-zsofi
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A zenész azt is bevallotta, nem zavarja, hogy nem egyezik az időbeosztásuk, és azzal is tisztában van, hogy kiszemeltje kisgyerekes édesanya. 

- Nyilván kicsit erős lenne most ezen gondolkozni, de engem amúgy nem zavarna a dolog. Ha én szerelembe esem, semmi nem állít meg. 

Szabó Zsófi smink nélkül

Szabó Zsófi 2019 óta oszlopos tagja az RTL Klub Reggeli csapatának. Megszokhattuk tőle, hogy mindig makulátlan külsővel áll a kamera elé. Csinos ruhákban és trendin kifestve szokta köszönteni a nézőket. Bár legtöbbször így látjuk, ez nem jelenti azt, hogy rejtegetné smink nélküli arcát.

Ezt is szeretjük