Fluor Tomira rá sem ismerni sapka nélkül: sokkal sármosabb, ha nincs rajta
Fluor Tomi a Wellhello új klipjében kivételesen megvált a baseballsapkájától.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak sztárok, akiket el sem tudunk képzelni egy-egy rájuk jellemző kiegészítő nélkül, így Vujity Tvrtko is baseballsapkában jelenik meg előttünk, ha a nevét halljuk. 

A fiatalabb generáció egyik tagja, Fluor Tomi is elképzelhetetlen a siltes sapkája nélkül, a védjegyévé vált. 

Fluor Tomi sapka nélkül

A 33 éves sztárt csak nagyon ritkán lehet fejfedő nélkül látni, most is csak a Wellhello új dalához, a Zsúrhoz készült klip kedvéért vált meg a baseballsapkától.

Szemüveget is visel, a két változás együtt pedig olyan látványos, hogy sok kommentelő azt írta, fel sem ismerte a rappert, de a változás előnyös, sokkal sármosabb. Volt, akit Adam Levine-re, a Maroon 5 énekesére, mást Herceg Zoltán divattervezőre emlékeztette. 

"Hirtelen azt hittem, hogy Adam Levine instájára keveredtem. Jól áll nagyon!"

"Olyan vagy, mint a Herczeg Zoli esküszöm!"

"Nagyon jól áll az új image! Sapka nélkül is tarolsz."

"A szemüveg öltöztet..."

"Kimondottan jól áll, hogy nincs rajtad sapi, a szemüveg pedig fenomenális!"

A cikk az ajánló után folytatódik

A zenész februárban a Blikknek elárulta, hogy a pszichológus segítségével fény derült arra, miért visel szinte állandóan sapkát. 

fluor-tomi
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Másfél éve járok pszichológushoz, és megfejtette, hogy a sapka tulajdonképpen az elbújás jelképe. Már nem félek megmutatni magam, és többet elárulni arról, ki is vagyok valójában. Tíz éve nagyon sokat bántottak, és falakat húztam magam köré, de úgy tűnik, eljött az ideje, hogy leromboljam ezeket - mondta a napilapnak.

Magyar énekesek eredeti neve

A várpalotai fiú már fiatalon arra vágyott, hogy sikeres rapper legyen, és mint minden valamire való hiphopsztár, így ő is kitalált magának egy hangzatos becenevet. Azt csak kevesen tudják, hogy milyen név szerepel a hivatalos okirataiban. Kvízünkben tesztelheted, mennyire ismered a magyar énekesek eredeti neveit.

Ezt is szeretjük