Kiderült, Csobot Adél és Istenes Bence miért költöztek haza Magyarországra
Istenes Bence a Nagy számban beszélt arról, miért jöttek haza.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adél és Istenes Bence az eddig együtt töltött nyolc év alatt több hullámvölgyből is kijöttek, számos olyan élethelyzetet éltek már át, ami próbára tesz egy kapcsolatot. 

Az egyik ilyen a kétlakiság volt: három évig hol Magyarországon, hol Németországban laktak. 

Csobot Adél és Istenes Bence ezért költözött haza

Akkor költöztek Kölnbe, amikor a műsorvezető a német RTL-nél is elkezdte egyengetni tévés pályafutását. Csobot Adélnak ebben az időben nem lett volna ideje az énekesnői és színésznői karrierjére első kisfiuk, Nátán mellett, 2018 augusztusában pedig kétgyerekes anya lett, megszületett Ádin. Éltek München közelében is, a világjárvány első hulláma tavaly tavasszal itt érte őket.

istenes-bence-csobot-adel
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Az RTL Klub Életünk története című műsorában bevallották, nem értenek egyet abban, hol lehetne jobban élni a gyerekeikkel. A világjárványt idén tavasszal viszont már Magyarországon élik át, ugyanis hazaköltöztek. Ennek okáról Istenes Bence a csatorna Nagy szám című műsorában beszélt. 

- Hogy miért jöttünk haza, az nagyon egyszerű: könnyebb most családilag innen intézni a dolgainkat. Egy elképesztő szétszakadás volt az elmúlt években, amit csináltunk. Nagyon sokat utaztunk, itthon is dolgoztunk folyamatosan, és annak ellenére, hogy minimális dolgokat vállaltunk el, így is folyamatosan jönni kellett haza. 

istenes-bence
Fotó: RTL Klub/Nagy szám

- A sok utazással ráncigáltuk a gyerekeket jobbról balra, ki kellett venni őket az oviból. Ez nem volt jó. Azt gondoltuk, könnyebb most így menedzselni az életünket, hogy itt vagyunk - árulta el a műsorban a 33 éves sztár.  

Istenes Bence és Csobot Adél itt élt Németországban

A sztárpár kétlaki életéhez egy München közeli otthon is tartozott. A tavaly tavaszi karantént itt, két kilométerre egy kis falutól, az erdő szélén álló házban vészelték át. A környezet mesebeli: mezők és egy hatalmas rét is elterült a szomszédságukban, volt, hogy még őzek és nyulak is besétáltak a kertjükbe. 

Ezt is szeretjük