Szabó Zsófi és Fluor Tomi színt vallott érzelmeiről: kiderült, mi van közöttük
Szabó Zsófi és Fluor Tomi a Fókusznak beszélt arról, milyen kapcsolat van közöttük.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rajongóik hónapok óta találgatják, mi van Szabó Zsófi és Fluor Tomi között. A pletykák márciusban azt követően kaptak szárnyra, hogy a rapper Istenes Bence YouTube-műsorában azzal nevettette meg barátját, hogy megmutatta, a nadrágja alatt egy rózsaszín tangát visel. 

Fluor ezt követően fotót is posztolt az Instán, amin lecsúszott nadrággal, tangás fenékkel hever a kanapén

Szabó Zsófi és Fluor Tomi kapcsolata

"@szabozsofi itt hagytad a bugyidat" - ezt írta a felvételhez, amire Szabó Zsófi egy olyan képpel reagált, amin egy alsónadrágot tart. "@fluortomi rossz alsóneműt vettél fel, szerintem ez a tiéd" - írta a poszthoz. 

Májusban Fluor közös képet posztolt, ami mellett ez olvasható: "Nagyon nyár lett, de @szabozsofi még mindig nem szeretett belém". Június végén a Wellhello nyári slágerének klipjében szerepeltek együtt, amiben viccet csináltak a róluk szóló pletykákból, kifigurázták azokat egy jelenetben. A Fókusz arra kérte a két sztárt, árulják el, mi van közöttük. 

- Most már több mint egy éve egyedülálló vagyok, nézelődök, jövök-megyek, itt is vagyok, ott is vagyok, ennyi az életem ilyen téren - kezdte a vallomást a 33 éves sztár, de azt nem tudta pontosan megfogalmazni, milyen kapcsolat van közte és Szabó Zsófi között. 

fluor-tomi
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Az a baj, hogy ez az egész nemcsak a követőimet zavarja össze, hanem engem is.

Bennem nincs semmiféle kavarás, nekem tetszik a Zsófi, és próbálom kinyomozni az ő érzelmeit

- mondta a zenész, az RTL Klub műsorvezetője pedig videóüzenetet küldött a Balatonról.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Figyeljetek! Mindenki gondoljon, amit akar a Tomival bonyolódó viszonyunkról.

- Hogy ez barátság, vagy húzzuk egymást, vagy esetleg humorunk van, vagy netán szerelmesek vagyunk? Mindenki gondoljon, amit akar. Erre utaló jelek, nyomok, azok vannak, voltak, és talán lesznek is - fogalmazott sejtelmesen a 32 éves szőke szépség. 

szabo-zsofi
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Fluor Tomi erre annyit reagált a Fókusz kamerái előtt, hogy ezzel nem lett senki okosabb, Szabó Zsófi megint vegyes jeleket adott, nem volt egyértelmű. 

- Én nagyon izgatottan várom, mi jöhet még. Én is hétről hétre figyelem a Zsófi jeleit. Néha ráírok, néha visszaír, néha órákat kell várni, hogy visszaírjon. Dobom rá a lájkokat, ő néha lájkol, néha nem. Néha ír egy kommentet, néha válaszol, néha nem. Szóval itt van még mit megfejteni - nyilatkozta Fluor.

Szabó Zsófi bikiniben

12 kilós fogyása után bomba formában van. Nem csak az alakja változott meg, az önbizalma is megnőtt, így sokkal merészebb az öltözködés terén. Márciusban egy divatfotózás kedvéért bújt a megszokottnál sokkal dögösebb ruhákba, júniusban pedig 19 éves kora óta először mert újra bikinibe bújni horvátországi nyaralásán.

Ezt is szeretjük