Szabó Zsófi fogyása után így néz ki bikiniben: 19 éves kora óta most vett fel kétrészest nyilvánosan
Szabó Zsófi magabiztosabb, mint valaha, ez az öltözködésén is meglátszik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi le sem tagadhatja, hogy majd’ kicsattan a magabiztosságtól, 12 kilós fogyása után bomba formában van. Nem csak az alakja változott meg a fitt életmódnak köszönhetően, azzal, hogy leolvadtak róla a kilók, az önbizalma is megnőtt, így sokkal merészebb az öltözködés terén.

Márciusban egy divatfotózás kedvéért bújt a megszokottnál sokkal dögösebb ruhákba, júniusban pedig 19 éves kora óta először mert újra bikinibe bújni horvátországi nyaralásán.

Szabó Zsófi bikiniben

- 19 éves korom óta vagyok a médiában, azóta nyilvános strandon nem viseltem bikinit, úgyhogy azt elmondhatom, hogy utoljára 18 éves koromban éreztem jól magam a bőrömben, és ezen a nyáron - mesélte a Fókusznak 2021 júliusában.

szabó-zsófi-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A műsorvezető a múltban többször is nekivágott annak, hogy ledobja magáról a felesleget, ám ilyen látványos eredményt eddig nem sikerült elérnie. A mostani alkalom abban is eltér a korábbiaktól, hogy ezúttal nem éhezéssel, hanem rengeteg sporttal érte el a kívánt eredményt.

- Azt élvezem leginkább, hogy most először fogytam le úgy, hogy nem önsanyargatással. Diétáztam az elején, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, de most teljesítmény van a fogyásom mögött. Nem egy sztárdiéta, nem megfelelési kényszer vezetett, hogy le kell fogynom egy műsorra vagy egy szerepre. Az egészségem miatt kezdtem el csinálni, és aztán pedig azért, mert szeretnék egyre jobb lenni a sportban - ezt már a Liluland vendégeként mondta.

szabó-zsófi-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Az üdülésen készült bikinis fotók nagy sikert arattak Szabó Zsófi Instagram-követőinek körében. Pár nap alatt több mint tízezer lájkot és rengeteg bókot bezsebelt velük. Azzal is lenyűgözte a kommentelőket, hogy Horvátországban sem hagyta ki az edzést, minden reggel eszményi környezetben futott.

- Átfutottam szinte minden reggel Rovinjba és vissza, ez egy nyolc kilométeres táv volt oda-vissza. Azért végig a tengerparton feltöltődve, pozitív gondolatokkal, és úgy, hogy tudom, több feladat is vár rám a nyáron, ez egy nagyon jó hét volt. 

Csobot Adél bikiniben

Csobot Adél Horvátországból az Instagram-oldalán egy fürdőruhás és az Insta-storyban egy bikinis képet is mutatott magáról. Az énekesnő-színésznő 420 ezres követőtáborával komoly influenszernek is számít, fotójára egy nap alatt több mint 23 ezer lájkot kapott. 

Ezt is szeretjük