Szabó Zsófit dögös bőrruhában fotózták: rég láttuk ilyen merésznek
Szabó Zsófi az utóbbi időkben nem vállalt be ilyen merész fotózást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi hatalmas átalakuláson ment keresztül tavaly május óta: a futás szerelmese lett, és életmódot váltott, ennek köszönhetően pedig 12 kilogrammal lett kevesebb a súlya. 

A Reggeli műsorvezetőjét karrierje kezdetén, 19 éves korában szexi vadócként ismerhettük meg, 2010-ben készült első videóklipjében például félmeztelenül állt a kamera elé, illetve modellmunkái során is gyakran bújt sokat sejtető darabokba. Kisfia megszületése után azonban búcsút intett a merész szetteknek, inkább a visszafogott stílus jellemezte az öltözködését ebben az időszakban.

Szabó Zsófit bőrruhában kapták lencsevégre

Kollégája és barátja, Lakatos Márk kedvéért bújt újra merész ruhakölteményekbe egy nőnapi fotózás keretein belül. Többek között dögös bőrruhában kapták lencsevégre, valamint olyan felvételek is készültek róla, amelyeken szinte alig lehet ráismerni.

szabó-zsófi-fókusz
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Alapvetően változunk, a korlátaink, az, ki hogyan érzi magát a bőrében, kinek éppen mi fér bele. Lehet, hogy nem érzi úgy egy anyuka, hogy a kisbabája mellett ildomos kicsit kihívóbban öltözködnie, de azt gondolom, mindenki megérdemli, hogy csinos ruhákba öltöztessék, és szép képek készüljenek róla - magyarázta a Fókusz riportjában.

- Nagyon hiányzott, hogy így dolgozzak. Azért a kisfiammal töltött első három év arról szólt, hogy együtt voltunk, kevesebb munkát vállaltam, igyekeztem csak akkor menni, ha tényleg nagyon muszáj volt. Most, hogy ovis, pici falatokban, de kapok vissza a régi életemből.

szabó-zsófi-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Noha sokan úgy gondolhatják, hogy a 32 éves sztár a hétköznapokban is a magas sarkút és a miniszoknyát részesíti előnyben, ez egyáltalán nincs így. Ha nem dolgozik, szinte kizárólag lezser, sportos ruhadarabokat húz magára.

- Amikor dolgozom, javarészt csinos ruhákba öltöztetnek, és pont ebből adódóan a hétköznapokon egy eléggé basic lány vagyok: farmer, fehér póló, tornacipő. Hadilábon állok a csinos ruhákkal otthon.

Erős Antónia bőrruhái

Erős Antóniát hol a televízió képernyőjén, hol egy rendezvényen vagy díjátadón többször is láthattuk már bőrruhában. Képes összeállításunkban ezekből gyűjtöttünk össze párat. 

Ezt is szeretjük