Szabó Zsófi botoxoltatott az arcán a migrén miatt: azóta nem tud rendesen nevetni
Szabó Zsófi kamerák előtt azt is elárulta, miért döntött a botoxoltatás mellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A botoxot nem csak arra használják, hogy ránctalan arcot varázsoljanak vele, sok híresség a hónaljába fecskendezteti, mert így kevésbé izzadnak, ami egy vörös szőnyeges eseményen vagy rendszeres szereplés esetén nagyon fontos számukra. 

Szabó Zsófit évek óta kínzó fejfájás gyötri, és rengeteg gyógymódot kipróbált már, hogyan tudná a migrénnel járó panaszokon enyhíteni, de egyik sem volt teljesen hatásos, így ő az orvosa tanácsára emiatt próbálta ki a botoxot. 

Szabó Zsófi botoxoltatott

A VIASAT3 Észbontók című műsorában beszélt az orvosi gyógymódként alkalmazott szépészeti beavatkozásról és annak kellemetlen mellékhatásáról - írja a Blikk. Amióta botoxoltatott, a homlokán nem mozognak úgy az izmok, mint régen. 

szabo-zsofi
Fotó: RTL Klub

- Képzeljétek el, a migrénem miatt bebotoxoltattam a szemöldököm, nem mozog itt ez a rész nekem, nem bírok rendesen röhögni - idézi az RTL Klub Reggeli című műsorának háziasszonyát a napilap. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A botoxot nemcsak a mimikai ráncok ellen használják: mivel a fájdalmak blokkolásában is segít, többek között migrén ellen is alkalmazzák az orvoslásban. Hatása a kezelés után pár nappal érzékelhető, és 3-6 hónapig tart, aztán megismételhető. 

A 32 éves sztár a lapnak hangsúlyozta, hogy számára a botoxoltatás nem szépészeti, hanem orvosi módszer volt. 

szabo-zsofi2
Fotó: RTL Klub

- Évek óta küzdök a migrénnel, már rengeteg gyógymódot kipróbáltam. Egy neurológus javasolta, hogy talán a botoxolás működhet. Egy ideig nem mertem vállalni, aztán egy éve mégis elmentem. Sajnos nem javult jelentősen a fejfájásom, de talán kevesebb alkalommal jött elő. 

Geronazzo Mária a plasztikai műtétek előtt

Sokak számára érthetetlen, Geronazzo Mária miért műttette az arcát természetellenesre: fiatalkori fotóiról egy csinos, fekete hajú nő tekint vissza ránk. Kollagénnel túltöltött szájával nemcsak itthon, de a tengerentúlon is nagy feltűnést keltett. Az arcát, a nyakát és a mellét is plasztikáztatta.

Ezt is szeretjük