Járai Kíra botoxoltatta az arcát: a végeredmény nem tetszett neki

Járai Kíra botoxoltatta a homlokát és a szemkörnyéki ráncait is, de az eredmény végül nem nyerte el a tetszését.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Járai Kíra életét több szempontból is befolyásolta az, hogy férjével, Járai Mátéval szerepeltek az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpáros vetélkedőjében, majd a maszkmesterek Friderikusz Sándor vendégeként évtizedeket öregítettek rajtuk az Életünk történetében. 

Miután egy hónapig nézte magát az előbbi műsorban smink nélkül, ébredés után, sokszor előnytelen világításban, majd ráncosan látta magát az utóbbiban, úgy döntött, rászánja magát egy szépészeti beavatkozásra, mert nem tetszenek neki a homlokráncai. 

Járai Kíra botoxoltatott

- Mindig nagyon tartottam ettől a beavatkozástól, mert idegméreg, nem fog mozogni az arcom, mi lesz, ha lebénul - mert tudni kell, hogy nálam minden mellékhatás előjön, mindig én vagyok az egymillióból egy. Ha viszont valamit kipróbálok, akkor viszont hadd szóljon, és a szemkörnyéktől a homlokig tartó területen kipróbáltam - mesélte a Reggeliben

jarai-kira-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Azt mondta, jól elvégezték a beavatkozást, és eleinte, amikor csak a tükörben látta viszont magát, elégedett volt a végeredménnyel, minden ránca eltűnt, mintha tíz évet aludt volna. A barátnői is dicsérték, mondogatták, hogy ők is kipróbálják. Amikor viszont visszanézték a férjével a YouTube-csatornájukra készített videófelvételt, és mozgás közben is látta az arcát, már nem tetszett neki a látvány. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

- Máshogy mozgott az arcom. Teljesen ránctalan volt, mégis, életemben először - mert amúgy nem érzem magam negyvenévesnek - azt állapítottam meg:

Atyaúristen, ez egy negyvenes nő, akinek ugyan nincsen ránca, de valamit csinált magával!

Színész férje azt mondta neki, kicsit olyan, mint egy szigorú kémiatanárnő, ő maga pedig úgy fogalmazott, hogy magánál és másnál is azt látja, a botox után kegyetlenebb, szigorúbb az arc, ezáltal öregebb is. 

jarai-kira-reggeli2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Rájöttem, attól, hogy tök sima az arcom, nem látom fiatalabbnak, és igazából nekem mindig azok a nők tetszettek, akik méltósággal tudnak megöregedni. Sok ráncuk van, de ugyanúgy mozog az arcuk. Lehet, hogy még megismétlem, de valószínűleg nem minden területen. Nem azt mondom, hogy nem fogok beavatkozásokat végeztetni, de olyanokat, amik nem változtatják meg az arcom mozgását. 

A plasztikák után rá sem ismerni az egykori kifutómodellre

Vadócz-Bajner Dóra 15 évig kifutómodell volt, Náray Tamástól Zoób Katiig az összes nagy tervezőnek és divatcégnek dolgozott. Az elmúlt négy évben több tucat szépészeti beavatkozáson esett át.

15 évig keresett modell volt - Dóra mára egy másik nővé plasztikáztatta magát

Vadócz-Bajner Dóra semmi kivetnivalót nem lát a plasztikában, ő csak jól szeretné érezni magát a bőrében.

Elolvasom
Ezt is szeretjük