Demcsák Zsuzsa férje öt évvel fiatalabb, de igazi bölcs: egy dolog nehéz csak vele
Demcsák Zsuzsának könnyű a férjével együtt élni, veszekedni viszont nehéz

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 2019 júniusában kiderült, hogy Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz 2 forgatásán beleszeretett egy indiai férfiba, és áprilisban a helyi szokások szerint férjhez is ment Krishanhoz, sokan féltették attól, hogy csalódni fog. Tartottak tőle, hogy a nagy szerelem hamar csalódásba fordul át, miután a műsorvezető túl hamar szánta rá magát a nagy lépésre, mindezt a világ túlsó felén, egy másik kultúrában nevelkedett és nála pár évvel fiatalabb férfival.

A kételkedőknek nem lett igazuk: Krishan Magyarországra költözött, 2020 áprilisában, napra pontosan az egyéves évfordulójukon hazánkban is összeházasodtak. Demcsák Zsuzsa gyerekei is hamar elfogadták, beilleszkedett, autentikus indiai jógaórái egyre népszerűbbek. 

Demcsák Zsuzsa férje egy indiai bölcs

A négy év korkülönbség már csak azért sem számít kapcsolatukban, mert Krishan egy született indiai bölcs. Demcsák Zsuzsa a személyében olyan társra lelt, akire mindig is vágyott. A házasságukban egyetlen dolog nehéz csak a férjével: veszekedni. 

Együtt élni könnyű, veszekedni viszont nagyon nehéz.

- Különösen az én robbanékony, mindent azonnal kibeszélő természetemmel. Krishan ugyanis minden helyzetet elemez, magában dolgoz fel, amihez rengeteg türelem kell, de hát ez is a kapcsolathoz tartozik - árulta el a műsorvezető a Best magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A férje volt az, aki a 43 éves sztárt elsőként biztatta arra, vállalja el a szereplést a Dancing with the Stars című műsorban. Pszichológusként és gyakorlott színpadi emberként már a próbák alatt számos hasznos tanáccsal látta el feleségét. 

Demcsák Zsuzsa profi táncpartnere Suti András, a latin-amerikai táncok országos bajnoka, aki az első évadban Osvárt Andrea párja volt.
Demcsák Zsuzsa profi táncpartnere Suti András, a latin-amerikai táncok országos bajnoka, aki az első évadban Osvárt Andrea párja volt.
Fotó: TV2

Demcsák Zsuzsa azt is a férjének köszönheti, hogy két év alatt a pajzsmirigy-alulműködése megszűnt, az alvászavar és a stressz is eltűnt az életéből. Ezeket gyógyszer nélkül érte el. A férje segítségével változtatott a táplálkozási szokásin, így például teljesen elhagyta a húst. Energikusabb is lett, így jól bírja a TV2 táncos show-műsorának napi négyórás, fizikailag is megerőltető táncpróbáit is. 

Judy és férje, Balázs

Judy második házasságában tudott teljes mértékben kiteljesedni, Balázs oldalán ízig-vérig nőnek érzi magát. Az énekesnő és férje már 12 éve bolondulnak egymásért. A férfi épp jókor toppant be az életébe, ugyanis pár hónappal első házassága megromlása után hozta össze őket az élet. 

Ezt is szeretjük