Som-Balogh Edina és ritkán látott férje: Krisztiánnal a kilencedik házassági évfordulójukat ünnepelték

Som-Balogh Edina és Krisztián 2012. május 27-én mondták ki a boldogító igent.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy Som-Balogh Edinát és férjét egyesek az Instagramon csak szuper párosként becézik. Közös fotóik akár a harmónia szó illusztrációjaként is szolgálhatnának.

Az egykori szépségkirálynő és Krisztián 2011 januárjában randiztak egymással először, egy évvel később pedig már az esküvőjükre készülődtek. 

Som-Balogh Edina és férje kilencedik házassági évfordulója

2012. május 27-én az esztergomi bazilikában mondták ki a boldogító igent, azonban a nagy nap korántsem volt olyan tökéletes, mint amilyennek megálmodták. 

- Kislányként elképzeltem magam, ahogy bevonulok, apukám az oltárhoz kísér, aztán a férjem ott áll, és vár. Ez eddig stimmelt volna, csak egy hiányzott, a férjem, aki nem állt ott, és nem várt. Teltek a percek, de nem jött. Akkor apukám próbált nyugtatni, hogy biztos eljön, mire én egyből rávágtam, hogy persze, hát ez nem Amerika, ilyen nincs, hogy a vőlegény eltűnik - nosztalgiázott 2018-ban Pénzt vagy éveket! című műsorban.

Kiderült, némi kommunikációs probléma állt a dolog hátterében, ugyanis a vőlegénynek nem szóltak, hogy mindenki csak rá vár. Végül a koszorúslányok kísérték a helyére, ám a balszerencsének itt még nem volt vége. A bevonuláskor rossz zenét játszottak be, ráadásul a menyasszony hatméteres uszályát sem fogta senki.

Bár a ceremónián jó pár hiba csúszott a gépezetbe, a házasságukról ez korántsem mondható el. Kilenc éve töretlen a boldogságuk. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű párt alkot együtt Som-Balogh Edina és ritkán látott férje, Krisztián.

Ezt is szeretjük