Kisbabád lesz? Így enyhítsd a reggeli rosszulléteket 7 természetes módszerrel!

A kellemetlen tünetek a nap bármely szakában jelentkezhetnek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megtudni, hogy várandós vagy, a legnagyobb boldogság, ami érhet az életben, hiszen anya leszel, annak a férfinak a gyermekét hordod a szíved alatt, akit szeretsz, és egy új élet növekszik a pocakodban, aki sok-sok szeretetet és örömöt hoz majd a tiédbe.

Sajnos az első hónapok mégsem telnek felhőtlenül a legtöbb kismama számára, hiszen a szerencsés kivételektől eltekintve a terhességi rosszullétek komoly megpróbáltatás elé állítják a várandós nők szervezetét. Ez a jelenség természetes velejárója a terhességnek, amit a tudomány részben hormonális változások eredményének, részben evolúciós eredetű dolognak tart. Az utóbbi elmélet szerint az émelygés, a viszolygás a szagoktól, ízektől azért van, hogy a magzat védve legyen az őt esetleg károsító, mérgező anyagoktól.

Ha te is azok közé tartozol, akik gyakorta tapasztalnak émelygést, akár reggel, akár a nap bármely más szakában, az alábbi nyolc tippet érdemes megszívlelned, hogy tüneteidet gyorsan, mégis természetes módon enyhíthesd.

Katalin hercegnő sincs jól

A terhességi rosszullétek Katalin hercegnőt sem kímélik, második terhessége is megviseli szervezetét. Olvass róla bővebben!

Ezt is szeretjük