Takard el a pluszkilókat!

12 divatos összeállítás friss kismamáknak

Zavarnak a terhesség utáni hurkák? Így lehetsz duci alakkal is szexi, magabiztos és divatos anyuka!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A terhesség során ideális esetben 8-12 kilogrammal gyarapodik a nők súlya, ám gyakori, hogy a felszedett kilók magasabb értékeket súrolnak.

A hízás mértéke a testalkati különbségek és egyéb tényezők miatt eltérő lehet, egyvalami azonban minden nő esetében igaz: a testarányok megváltoznak a várandós időszak alatt, az alak pedig akár egy évig formálódhat még szülés után.

Amikor már végre a karodban tarthatod a kis jövevényt, valószínűleg az foglalkoztat a legkevésbé, hogy miként nyerheted vissza korábbi csúcsformádat. A szülést követő első hónapokban ugyanis alkalmazkodnod kell az új életritmust követelő anyai feladatokhoz, így minden gondolatoddal és tetteddel arra koncentrálsz, hogy összeszokjatok, egymásra hangolódjatok a kisbabáddal.

A friss kismamákra általában akkor tör rá először a testképkrízis, amikor apránként visszatérnek a külvilágba: eljárnak vásárolni, vagy egyre több időt töltenek a kicsivel a szabadban. Fel kell tehát öltözni, de mi van akkor, ha a legegyszerűbb ruhadarabok sem engedelmeskednek rajtad annak a képnek, amit látni szeretnél a tükörben?

Pluszkilókkal is lehetsz csinos és divatos kismama

A terhességgel járó súlyfeleslegtől nem mindig könnyű megszabadulni. A szülés utáni kilóharc sokaknál lassú folyamat, de nem is szabad drasztikus módszerekkel sürgetni: a szoptatás ideje alatt nem ajánlott fogyókúrázni, maximum az ételek egészséges összetételére, illetve a gyakoribb mozgásra figyelhetsz oda jobban. Ám a divatot úgyszintén segítségül hívhatod, hogy addig is jól érezd magad a bőrödben, amíg beindul a testsúlyod apadása.

Bár az öltözéked nagyrészt a praktikusságra épül ebben az időszakban, attól még lehet fiatalos és stílusos. Ezt csak úgy érheted el, ha a ruhatárad összhangban áll a méreteiddel, vagyis a darabjai jótékonyan takarnak, ahol kell, de nem tüntetnek el. Az egyszerű és kényelmes fazonok rengeteg lehetőséget kínálnak arra, hogy ne kapjanak hangsúlyt az úszógumik, viszont az alakjavító trükkök ellenére is nőies és bájos összképet mutassanak. Az önbizalmadnak és a lelkednek egyaránt szüksége van arra, hogy ne csak anya légy, hanem nő is, és ez a két szerep harmóniára találjon benned. Ezért, ha kimozdulsz otthonról, felejtsd el a lezser tréningruhát!

12 divatos összeállítás friss kismamáknak

A képgalériánkban olyan hétköznapi szetteket válogattunk össze az őszi trendekből, melyek remekül leplezik a túlsúlyt, mégis imádnivalók!

12 karcsúsító, divatos összeállítás friss kismamáknak

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük