Este jobban alszik majd a gyerek: 8 jógapóz, ami segíti az ellazulást

A jóga amellett, hogy nyugtat, számos pozitív hatással rendelkezik.

GettyImages-157189873

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyerekjóga nem csupán úri huncutság, nagyon is helye van a kicsik életében, hiszen a játékos gyakorlatok bármilyen életkorban és fejlettségi szinten kifejtik pozitív hatásukat. 

Amellett, hogy egy olyan mozgásformáról van szó, ami kikapcsolja és nyugtatja a gyerkőcöt, a jógának fontos szerepe van az állóképesség, a koncentráció, a figyelemösszpontosítás, a memória, az érzelmi intelligencia és a gondolkodás fejlesztésében is. A kicsik ráadásul még nagyon rugalmasak és hajlékonyak, ezért sikerélményük lesz az ászanák végzése közben.

Gyerekjóga gyakorlatsor

Az alábbi nyolc jógapóz állatok, tárgyak neveit viseli, így a gyerkőcök könnyen és játékosan megszemélyesíthetik azokat, akár egy mese keretén belül. A gyerekjóga az egész család életébe beépülhet, anyával vagy a tesókkal végezve pedig egy szuper kis esti, nyugtató program kerekedhet belőle, ami után garantált a pihentető alvás.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük