Milyen jegyben született a gyerek? - Ebben a legtehetségesebb
Csillagjegye elárulja, miben tehetséges a gyerek. Tudd meg, miben lenne érdemes fejleszteni!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A horoszkóp az ezotéria nézetei szerint sok mindent meghatároz: a személyiséget a jó és rossz tulajdonságokkal együtt, illetve azt is, hogy ki miben tehetséges.

Gyermekeddel sincs ez másképp. Csillagjegye alapján más-más dolgokban lehet ügyes, és más-más területeken hasznosíthatja tehetségét. Ha kíváncsi vagy, horoszkópja szerint mi az, amiben kiemelkedően jó lehet, keresd ki jegyét a listából, és olvasd el a jellemzést!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos a gyerek csillagjegye? Akkor valószínű, akárhol is van, mindent megtapint, és szinte szivacsként szippantja magába az egyes felületek, anyagok jelentette érzetet. Ezt nagyon ügyesen el is raktározza magában, és később hasznosíthatja is, például szobrászként, lakberendezőként, divattervezőként.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bika horoszkópú gyermeked nagy valószínűséggel minden formájában odavan a szépségért, ezért minden, ami művészet, vonzza: a szép képek, a szép dallamok, formák és minták. Feltétlenül járasd képzőművészeti szakkörre, zeneiskolába, hogy szépérzéke kamatozhasson. Felnőttként így válhat belőle alkotóművész.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrek a jegye? Gyermekeden már kiskorában észreveheted, hogy nagyon ügyesen meg tudja osztani a figyelmét. Egyszerre képes akár kettő vagy három dologra is maximálisan odafigyelni, ami nagyon jó agyi képességekre utal. Verbális képességei is nagyon jók lehetnek, cserfes, beszédes, jól kommunikáló gyerek lehet.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rák a horoszkópja? Akkor egy igazi kis ínyenc veszhetett el benne, a jegy sajátossága ugyanis a kifinomult ízlés az étkezésben. Valószínűleg imád enni a gyerek, és szeret körülötted sertepertélni a konyhában. Mivel nagyszerűen érzékeli az ételek ízét, és jól el tudja találni, ha segíteni kell például egy öntet fűszerezésében, jó szakács válhat belőle.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha Oroszlán a gyereked csillagjegye, akkor olyasvalakit ismerhetsz személyében, aki még a legrosszabb helyzetekben is képes meglátni a jót. Olyannyira optimista, hogy már-már irreális elképzelései lehetnek. Nagyon szeretheti a meséket, az utópisztikus csodavilágokról szóló történeteket, és maga is ügyesen találhat ki ilyeneket.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Az aprólékosságáról, perfekcionizmusáról, maximalizmusáról híres Szűz jegyébe tartozik a gyereked? Akkor már bizonyára észrevehetted, hogy mennyire törekszik a tökéletesre. Olyasmiben bontakoztathatja ki ezt a tulajdonságát, ami közben lassan alkot, de amit készít, az nagyon szép lesz: ilyen például a szobrászat.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérleg jegyű gyermeked személyiségéből árad a harmónia: ő maga is árasztja, de meg is teremti maga körül. Ugyanilyen jól látja a színek és tárgyak harmóniáját is, ezért nagyszerű képek alkotója lehet. Tehetségét kibontakoztathatja például festőként, grafikusként vagy akár fotósként is.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Csupa energia és magabiztosság a gyereked, ha Skorpió. Szinte nincs is veszélyérzete, és ezt gyerekkorában úgy veheted észre rajta, hogy mindenhová felmászik, mindenhonnan leugrik, csimpaszkodik, vetődik és kúszik, valóságos akrobata. Nagyon jól érzékeli a fizika törvényeit, és nagyon jól mozog, sportban, táncban tehetséges.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilas jegyű gyermeked a szabadság kis madara lehet, akinek nagyon lényeges, hogy mind fizikailag, mind lelkileg meglegyen a szabad tere. Szabadságszeretete gondolkodásában is érződik, valószínű, hogy szereti a különleges, egyedi elképzeléseit kibontakoztatni. Ha ezeket nagyobb korában le is írná, érdekes könyvek szerzője lehetne.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha a gyerek jegye Bak, akkor egy rendkívül ambiciózus személyiséget ismerhetsz benne, aki számára fontos az anyagi és egyéb természetű biztonság. Mivel ennyire lényeges neki az előrejutás, az iskolában is mindent megtehet azért, hogy osztályelső legyen, vagy versenyeket nyerjen. A tanulásban számíthat babérokra.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha gyermeked Vízöntő, akkor valószínűleg vág az esze, mint a borotva. Könnyen átláthatja a legbonyolultabb összefüggéseket is, képes elvont dolgokról gondolkodni, rendszert látni abban, ami más számára rendszertelenségnek tűnik. A tudományok terén lehet tehetséges a gyereked, azok közt is a reál vonalon.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halak jegyű gyermeked egy igazi kis álmodozó, és épp ennél a tulajdonságánál fogva érdekelheti a művészet, mint önkifejezési forma. A horoszkópja szerint előtte lehetőségek egész tárháza áll, ugyanis akár a zenében, akár a táncban, akár a képzőművészetben próbál szerencsét, nagyszerű dolgokat produkálhat természeténél fogva.

Ezt is szeretjük