8 zsírégető magocska, ami felpörgeti az anyagcserét és segíti a fogyást: ennyit fogyassz belőlük
Az apró magocskák fontos tápanyagokkal látják el a szervezetet, amik nemcsak az anyagcsere működését serkentik, hanem beindítják a fogyást is.

GettyImages-1357485682
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A magocskákat nem szabad alábecsülni méretük miatt, amilyen kicsik, olyan erős tulajdonságokkal rendelkeznek. Tele vannak értékes olajokkal, vitaminokkal, fehérjével és rostokkal, amik mind-mind segítik a fogyási folyamatokat.

A gránátalma magjaitól kezdve a mustármagon át egészen a chiamagig számos olyan magfajta kapható a boltokban, amiket érdemes beiktatni a kiegyensúlyozott étrend részeként. 

Fogyást segítő magok

A makacs zsírpárnáktól, főleg a hastájékon lerakódott feleslegtől nem könnyű megszabadulni, pláne azok ütközhetnek nehézségekbe, akiknek már nagyon lelassult az anyagcseréjük. A kiegyensúlyozott metabolizmushoz vezető út a rendszeres mozgáson és egészséges, tudatos táplálkozáson át vezet, de mankóként szolgálhatnak a pluszkilók elleni harcban a kis magocskák is. Olyan erős hatásuk van, hogy mindenképpen javasolt betartani a napi ajánlott mennyiséget, különben akár hasznos tápanyagok felszívódását is gátolhatják, vagy gyomorfájdalmat okozhatnak. 

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük