A 8 legjobb zsírégető tea, ami segíti a fogyást: felpörgetik az anyagcserét, és egészségesek

Egyes teafajták, növényi forrázatok zsírégető hatással bírnak, jótékonyan befolyásolják az anyagcserét, és az egészséget is támogatják - mutatjuk, melyek ezek.

GettyImages-844724794

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hazánkban a teaivásnak nincs olyan mélyen gyökeredző hagyománya, mint Japánban vagy Kínában, ahol pompás teaszertartásokat rendeznek. Ettől függetlenül Magyarországon is már ezerféle tea és szárított gyógynövény érhető el a boltokban, amikből remek, egészséget támogató, fogyást elősegítő elegyek készíthetőek.

A teák antioxidáns-források, képesek felgyorsítani az anyagcsere-folyamatokat, étvágycsökkentő hatásúak, mi több, némely fajták még a zsírsejteket is elpusztítják.

Zsírégető teák

Egy tíz évet átölelő vizsgálatban tajvani kutatók 1100 ember egészségi állapotát követték nyomon. Észrevették, hogy azok a résztvevők, akik napi szinten fogyasztottak teát, közel 20%-kal kisebb testzsírszázalékkal rendelkeztek, mint akik egyáltalán nem ittak. Még a teakúrát megelőzően érdemes átnézni, melyek azok a növényi forrázatok, amik hatóanyagaiknak hála ténylegesen egészségmegőrző, zsírégető hatással bírnak.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük