Sok bennük a kalória, mégis fogyasztanak, miközben eltelítenek: 8 szuperétel, ami nagyon finom
Nem kell minden látszólag kalóriadús ételt száműzni az életedből.

GettyImages-824923280
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fogyókúrázók igyekeznek kerülni a magas kalóriatartalmú ételeket, olykor teljesen kiiktatják őket az étrendből. Mégis léteznek olyanok, amelyek magas energiatartalmuk mellett is segítik a fogyást 

Tápanyagokban, vitaminokban, ásványi anyagokban, élelmi rostokban, antioxidánsokban gazdag szuperélelmiszerekről van szó, amiket könnyen beépíthetsz a napi menüdbe, óriási lendületet adva nemcsak az egészségednek, de az anyagcserének és a fogyókúrának is.

Kalóriadús ételek, amelyek fogyasztanak

Nem kell minden látszólag kalóriadús ételt száműzni az életedből, de túlzásba se ess! Hogy a kalóriadeficit megmaradjon, gondosan számold bele a napi energiaszükségletedbe a következő ételeket.

Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.

Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük