18 kilót fogyott 1 év alatt a 63 éves nő: ez az egy dolog nagyon sokat számított a fogyásban

Hatvanéves kora felett sikerült ennek a nőnek 18 kilót lefogynia étrendjének és a testmozgásnak köszönhetően.

nyitókép Ilene Block
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 63 éves Ilene Block bebizonyította, hogy az élet egyáltalán nem áll meg ötvenéves kor felett. A Hawaii szigetén, Maui városában élő nő jóformán egész életében követte a diétás trendeket, ám amikor betöltötte a 60. életkorát, valami megváltozott a hozzáállásában.

Elhatározta, hogy abbahagyja fogyókúrás szokásait, hiszen már "elég öreg ahhoz", hogy a pluszkilók számítsanak egyáltalán - így szedett magára rövid idő alatt kicsivel több mint 13 kiló felesleget. 

Fogyás 60 éves kor felett

Azonban miután meglátta a 76 éves fitneszfanatikus, Joan MacDonald előtte-utána képeit, rájött arra, hogy a kort nem lehet kifogásként használni arra, hogy az ember elengedje magát. Ilene Block, hetente hat napot edz súlyzókkal, és testépítőversenyeken is indul, 61 évesen gyökeresen megváltoztatta az életét. Egy év alatt fogyott le 18 kilót, közel 2-3 év alatt összesen 25 kilóval lett könnyebb a súlyzós edzéseknek hála, ráadásul így rengeteget ehet.

(Képek forrása: Profimedia.)

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük