50 kilót fogyott a 49 éves nő: előtte-utána képeken mutatta meg a változást

A 49 éves nőnek sikerült természetes módon lefogynia 50 kilót, az előtte-utána készült képeken szembetűnő a változás.

Deborah Adams fogyástörténete
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Deborah Adams ötgyermekes édesanya alatt a mérleg már 130 kilót mutatott, amikor belevágott az életmódjának a megváltoztatásába. Összesen 50 kilót sikerült fogynia kitartásának köszönhetően.

A 49 éves nő komoly indok miatt alakította át étrendjét. Túlsúlya következtében terhessége alatt vérrög képződött a tüdejében, ami koraszüléshez vezetett. Miután világra hozta gyermekét, elmozdult a vérrög, élet és halál között lebegett a nő. 

Deborah Adams fogyástörténete

A kórház intenzív osztályán kezelték, és szerencsére túlélte a megpróbáltatást a többgyermekes édesanya, aki elhatározta, hogy megszabadul a pluszkilóktól az egészsége érdekében. Már korábban is kipróbálta az 1:1 diétaként is ismert Cambridge diétát, ami hasonlít a ketogén diétához, csak közben állandóan konzultálni kell egy dietetikus szakemberrel is. Alacsony kalória- és szénhidráttartalmú étrendet ír elő, olyan szigorú szabályok szerint épül fel, ami hosszú távon egészségügyi hátrányokkal is járhat, így nem szabad az előírtnál tovább követni. Mindenesetre a most már egészséges nőnek bevált a módszer, ismerd meg inspiráló történetét. 

(Képek forrása: Profimedia.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük