Feszes hasat szeretnél, de csak otthon tudsz tornázni? Ezeket a gyakorlatokat tanuld meg
Elég heti egy-két alkalommal rászánni fél órát.

atalakulas
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha feszes, lapos hasra vágysz, az első és legfontosabb, hogy a táplálkozásod rendben legyen. Amennyiben ez megvan, edzéssel érheted el, hogy a tested tónusosabb vagy akár látványosan izmosabb legyen. 

A has edzése során nemcsak a kockákként látszó nagy izmokat kell megdolgoztatni, de a mélyebben lévő, kisebb és oldalsó részeket is, melyek együttes formálásával érheted el a feszességet. 

Has edzése otthon

Ha kifejezetten a hasadra szeretnél fókuszálni, akkor sem érdemes csak hasat edző gyakorlatokat végezni. A zsírégetés szempontjából is előnyösebb, ha a hét folyamán izomcsoportok szerint elosztva megmozgatod a teljes testedet, és tartasz közben pár nem egymás mellé eső pihenőnapot is. A hasi tájék edzéséből hetente legfeljebb kettőt érdemes végezni ilyen felosztásban.

A következő gyakorlatokat nagyjából fél óra alatt végig tudod csinálni, de a bemelegítés és a nyújtás se maradjon el. Végezd mindegyiket egy percen át, majd, ha mind a kilencnek a végére jutottál, tarts fél perc szünetet, aztán kezdd elölről, majd csináld meg ezt ismét, így minden gyakorlatot három percig fogsz végezni. Az edzést egy-két hónap múlva érdemes akár személyi edző segítségével felfrissíteni új, nehezebb gyakorlatokkal, így folyamatosan fejlődni fogsz majd. 

Ezt is szeretjük