35 kilót fogyott 9 hónap alatt, pedig nem számolta a kalóriákat Julie: 3 dolog, ami segített neki a fogyásban
Julie gyermekei miatt döntött úgy, hogy változtat az életén.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 37 éves, kétgyermekes édesanyának, Julie-nak évek óta problémája volt a súlyával. Egy boldogtalan házasságban élt a férjével, depressziós lett, és csupán az evésben talált vigaszt a magánéleti gondjaira, ami miatt rövid időn belül száz kilóra hízott.


32 évesen az orvosok a túlsúly és az egészségtelen életvitel miatt inzulinrezisztenciát és zsírmájat állapították meg nála: utóbbi a májsejtekben fölöslegesen felhalmozódott és raktározódott zsírsejteket jelenti, ami akkor alakul ki, amikor nem működik hatékonyan a zsíranyagcsere és a trigliceridek - olyan vérzsírok, amelyek a vérereket elzáró lerakódásokat segítik elő - a májban rakódnak le, veszélyes gyulladásos állapotokat okozva ezzel. 

Ez a három dolog segített neki a fogyásban

Julie tíz év után zárta le boldogtalan házasságát, és eldöntötte, hogy gyermekei miatt kezébe veszi a sorsát, és változtat az életén. 36 évesen kezdett életmódváltásba és kilenc hónap alatt 35 kilótól sikerült megszabadulnia.

Az édesanya elkezdte bújni az internetet, és orvosai tanácsát is kikérte a diétájával kapcsolatban. Úgy döntött, kipróbálja a szakaszos böjtöt, pontosabban a 16:8 diétát, aminek lényege, hogy egy adott nap során bizonyos óraszámban korlátozza az étkezéseket, az azon kívül eső időszakban pedig nem vesz magához kalóriát. Ebben az esetben 16 órát böjtöl, és nyolcban eszik. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A máj védelmében

A Máj állapotfelmérő gyorsteszt a megemelkedett transzamináz (mind ALT és AST) szint mérésére szolgáló gyorsteszt, melynek sikeres használatához elegendő egy csepp ujjbegyből vett vérminta.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Az időszakos böjt mellett Julie áttért a ketogén diétára is a 2-es típusú cukorbetegsége miatt. A ketogén étrend egy alacsony szénhidrát- és magas fehérje-, valamint zsírtartalmú diétát jelent, ami rákényszeríti a szervezetet arra, hogy a zsírokból nyerjen energiát.

Julie napi menüjében helyet kapnak a sovány húsok, a zöldségek és tejtermékek. A cukrok és a szénhidrátok nagy részét kiiktatta az étkezéséből, a reggelit pedig egy nagy adag kávéval indította. Kilenc hónap alatt nemcsak a korábban felszedett pluszkilóktól szabadult meg, de abbahagyta a gyógyszerek szedését, és a zsírmájbetegsége is sokat javult ez idő alatt.

Julie szerint a harmadik dolog, ami segített neki a fogyásban, az az életszemlélet-változás volt. Boldogtalan házasságából kilépve végre erőt és magabiztosságot érzett magában ahhoz, hogy újra csinos és bájos nő legyen, aki mindig is szeretett volna lenni. Úgy szervezte az életét, hogy jusson elegendő ideje saját magára is, legyen szó egy lazító masszázsról vagy akár egy új frizuráról. Az énidő lehetővé tette számára, hogy sokkal szebb színben lássa a világot, ettől pedig sokkal erősebbnek érezte magát, és tudta, bármilyen nehézséget is gördít elé az élet, meg fogja tudni oldani.

Julie-nak az elmúlt hónapok alatt nemcsak egészsége javult, de sokkal energikusabb is lett. Most már könnyedén tud a kisgyermekei után szaladni, de ami a legfontosabb, hogy megszerette önmagát, és az életmódváltás során egy nagy adag önbizalomra is szert tett.

Ilyen egy női arc 50 kilós fogyás után

Képes összeállításunkban olyan nőket mutatunk meg, akik kitartásukról és akaraterejükről tettek tanúbizonyságot, akik megmutatták, hogyan festenek ötvenkilós fogyásuk után.

Borító- és ajánlóképek: Instagram/sheistotallylosingit

Ezt is szeretjük