Mit csinált ez a nő, amitől 22 kilót fogyott? Így evett és edzett, hogy összehozza az esküvőjére
18 hónap után szinte rá sem lehetett ismerni.

emily wingfield
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emily Wingfield csak akkor kapott észbe a súlyát illetően, amikor közeledett élete nagy napja, így szerette volna, hogy olyan jól nézzen ki, mint még sohasem. Miután új párkapcsolata első évében folyamatosan csak gyarapodtak rajta a kilók, úgy döntött, le akar fogyni.

Céljai elérésére 18 hónapja volt, ennyi idő maradt hátra az esküvőig. Emily a diéták helyett komoly megoldást akart, így eszerint tervezett, és véghez is vitte az elképzeléseit. 

Emily fogyása

A fiatal nő már a húszas évei elején berögzült, egészségtelen szokásokat ápolt, melyek rendszeresen túlevésre sarkallták. Párjával hetente akár ötször is borozgattak és vacsoráztak nagyokat. Amikor mégis otthon ettek, Emily nagyjából egyforma adagokat pakolt mindkettőjük tányérjára, pedig társa jóval nagyobb és izmosabb volt.

*TRANSFORMATION TUESDAY* You chose it! (Next week I shall do the side/booty view). APRIL16>>DECEMBER16>>OCT17 Tomorrow is the day...I’m heading to the outskirts of London tonight ready for tomorrow (Women’s Health shoot)😱 I may have not been as “clean” as I could of but definately the leanest I have been. All in the nick of time 🙌🏼 have an amazing Tuesday 💕and HaPpY hAlLoWeEn!!! 🕷🕸🦇 ___________________________________ #womenshealth #womensbest #usn #fousn #bodygoals #transformationtuesday #fitnessmodel #model #fitnesstransformation #fitspo #instafit #fitfam #lifestyle #blogger #girlswholift #girlgains #leanmuscle #girlboss #motivation #magazine #bringiton #workhard #halloween #weightlifting #tone #bööty #abs #bodypositive

A post shared by E M I L Y | K I T E (@emboo.uk) on

A fehérjeitalos, zöldségleves diéták és a kardió edzések nem hoztak változást. Emily képtelen volt tartósan lefogyni tőlük, amitől az önbizalma is nagyon megcsappant. Több év jojó-diétázás és a közelgő esküvő kellett ahhoz, hogy a menyasszony feladja a próbálkozást, és más módszerhez forduljon. 

A cikk az ajánló után folytatódik

2016 áprilisában kezdődött a változás, melynek első lépése volt, hogy Emily megtanult magának főzni. Elmaradtak az ebédre evett szendvicsek, a fagyasztott, előre kész vacsorák. A helyüket friss, nyers alapanyagokból készült ételek vették át.

A reggelizés egy sarkalatos pontja volt a változásnak. A fiatal nő egyre több egészséges receptet próbált ki a másnapos zabkásáktól a gyümölcsös palacsintákig és tojásos reggelikig. A többi főétkezés során nagy szerepet kaptak a saláták sovány hússal, csirkével kiegészítve, de egytálételek is készültek ebédre vagy vacsorára. A nassolás leggyakrabban gyümölcsökből, magvakból állt.

Emily szerint azonban nemcsak a megfelelő minőségű táplálékok kiválasztása volt lényeges, de az is, hogy megtanult adagolni. Ebben konyhamérleg és egy - a napi kalóriabevitelt követő - telefonos alkalmazás segítette.

A menyasszony a számára ajánlott nagyjából 1500 kalóriát vitte be eleinte. Az első hat hónapban edzés nélkül 9,5 kilót fogyott. Ez annyira meghozta a kedvét, hogy zumbaórákra is járni kezdett. Két hónappal később elérte a célként kitűzött 67 kilót. Ez azonban még nem jelentette az út végét.

Emily sokkal egészségesebben és jobban érezte magát ezen a ponton, így nyolc hónap után már nem is akart visszatérni a korábbi, egészségtelen szokásokhoz. Ehelyett szeretett volna izmosabb, feszesebb testet elérni. A zumba mellé hetente eljárt boxolni, és súlyzós pump edzéseket végzett.

A kalóriabevitelét egy izomtömeg-növelésre alkalmas étrend keretein belül 2200-ra emelte, melynek részeként főként szénhidrátot fogyasztott többet. Az étrendjében ezt követően átállt a makrotápanyagok - fehérje, zsír, szénhidrát - számolására.

A februári esküvő idejére Emily csúcsformában volt, és új életmódjának köszönhetően nem is fog visszahízni. Az Instagramon sikeres blogot vezető nő szerint, ha te is hasonló sikereket szeretnél elérni, kulcsfontosságú, hogy megtanuld előkészíteni az ételeket, hiszen ez nagyon csökkenti a csalás valószínűségét.

👸🏼FOOD PREP QUEEN. 🍲🥘🍱🍛🍲 Tip of the day: ALWAYS SMASH FOOD PREP If you don't prep, I pretty much guarantee you will not eat the right food. I food prep every night, breakfast and lunch. I plan and food shop on a Sunday ready for the week ahead. There are no excuses of not having the time. I finish work at 5, train, get home 7:30, cook dinner, food prep for TWO of us, shower and then bed about 11pm. If you want results then you have to be dedicated and you have to make the time for these things. Eating plans go smoothly when everything is prepared and ready to grab and go. 💪🏼 ____________________________________________ #foodie #foodprep #fitnessblogger #fitnessjourney #fitspiration #fitfam #fitspo #mealprep #nutrition #protein #usn #teamusn #shredding #buildabooty #dreambody #bikiniplan #bikinibody #summerbody #results #womenshealth #girlboss #girlgains #girlswholift #training

A post shared by E M I L Y | K I T E (@emboo.uk) on

Ugyanennyire lényeges a céltudat, és az, hogy a napi rutint ennek rendeld alá, és persze az, hogy soha ne add fel.

Napi 20-30 perc eredménye

Nem kell órákat tölteni a konditeremben. Mutatunk néhány olyan, átlagos embert, aki bebizonyítja, hogy egy jó étrenddel és napi 20-30 perc mozgással csodálatos eredményeket lehet elérni.

A képek forrása: instagram.com / emboo.uk.

Ezt is szeretjük