A 8 legjobb gyakorlat a tónusos, feszes lábakért - Így formáld olyanra, mint a táncosoké
Nem álom többé a feszes láb: táncosok mutatták meg, milyen gyakorlatokkal lehet könnyen formálni az alsó végtagokat.

lab-gyakorlat6
beauty and style
Top olvasott cikkek

Profi táncosnak lenni nem csak a csillogásról és rivaldafényről szól. Kőkemény edzések és munka árán tanulják meg a koreográfiákat, az egész napos mozgás pedig a testüket is alaposan átalakítja.

Sokan csodálattal nézik a feszes és karcsú lábaikat, amiket nyilvánvalóan a tánc formált ilyenné. Azt viszont már kevesen tudják, hogy vannak gyakorlatok, amikkel hasonló eredményt lehet elérni, így az is könnyedén edzheti a lábait, aki nem szeretné ezt táncos formában tenni.

Lábgyakorlatok igazi profiktól

A New York-i Rockettes tánccsoport nevét az egész világon ismerik, ide bekerülni pedig nagy kiváltságot jelent. A lányok híresek egészen elképesztő összhangjukról és precizitásukról, ami természetesen nemcsak a színpadon, hanem az edzéseken is elvárt követelmény. Egy 90 perces előadáson körülbelül 300 alkalommal emelik szemmagasságba a lábaikat, így fontos, hogy azok megfelelően hajlékonyak és feszesek legyenek. Ők mutattak be pár olyan mozdulatsort, amiket a koreográfián kívül az edzéseken is bevetnek, hogy még tónusosabb és vékonyabb legyen a lábuk.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük