Nagyon meglepő, hogy mit eszik a 49 éves szupermodell egy nap: Tyra Banks minden egyes falatról beszámolt

Tyra Banks a Harper's Bazaarnak adott interjújában részletesen elárulta, hogy pontosan miket szokott enni egy nap.

tyra banks

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a makrotápanyagok megfelelő aránya napi szinten, meglepő módon mégis úgy tűnik, Tyra Banks teljes mértékben felrúgja ezeket az egyébként íratlan szabályokat.

A jelenleg 49 éves szupermodell elárulta, hogy milyen élelmiszereket fogyaszt egy nap. A gyönyörű nő 15 évesen kezdte a karrierjét, nagyon sokoldalú a tehetsége, több könyvet is írt, televízióban szerepel, producerként dolgozik, üzletasszony, színésznő, író és énekesnő is.

Tyra Banks diétája

A nap első étkezésétől kezdve az utolsóig elmondta, hogy milyen táplálkozási szokások jellemzik a mindennapjait. Nagyon meglepő dolgokat osztott meg a sztár.

GettyImages-1243008015

Amikor felébred reggel, akkor elmondása szerint a legeslegelső dolga az, hogy lecsekkolja a telefonját. Amint kinyílik a szeme, azonnal a munkával foglalkozik, mivel több üzletére is oda kell figyelnie.

Ezután egy csésze ízesített kávét iszik - ez nem azt jelenti, hogy különböző szirupokat tenne bele, hanem eleve a kávébabok különböző aromájúak. Feketén kortyolja el a reggeli koffeines italát, tehát nem tesz bele sem cukrot, sem tejszínt, sem tejet.

Nem sokkal a kávé után legtöbbször egy bagelt majszol el. A hagyományos bagelt választja azokon a napokon, amikor sok emberrel találkozik, és hagymásat, hogyha nem kell érintkezni senkivel sem. Kiszedi a bagel belsejét, ezután házilag készített sajtkrémmel megtölti, majd beteszi a mikróba, és 20 másodpercig melegíti.

Szakmájából adódóan nincs sok ideje ebédelni, napközben általában valami nassolnivalót rágcsál el, szezámszeletet, kukoricachipset, babchipset, karfiolpuffancsot vagy természetes medvecukrot. Sőt, saját bevallása szerint néha ezt mindet egyszerre.

A cikk az ajánló után folytatódik

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nagyon érdekes a kapcsolata az ételekkel, a legfontosabb dolognak tartja az életben. Éppen ezért előszeretettel kísérletezik új éttermek felfedezésével, olyan kihívásokat teljesít, hogy mondjuk hat hónapon belül nem mehet kétszer ugyanarra helyre.

Már-már megszállottan keresi a tökéletes ételeket, és rendszeresen rendel úgy vacsorát, hogy két hasonló helyről - például mexikói étteremből - kéri ugyanazt a fogást, mondjuk, burritót. Miután megérkezett, a családjával együtt, férjével és fiával megkóstolják, hogy melyik a jobb, és pontozzák. Így előre tudják, hogy legközelebb honnan rendeljenek, mert az egyik mindig jobb a másiknál. 

Az egyik kedvence, aminek receptjét tökélyre fejlesztette, a juharszirupos bacon. Ehhez füstölt szalonnát vásárol, juharszirupot, csípős sriracha szószt. Ezekbe belemártja a bacont, majd ráfekteti őket a sütőlapja, és friss borsot őröl a tetejükre. Néhány percig süti őket, közben figyeli, hogy meg ne égjenek.

Az egészségtelen étkezési szokásaiért megfizeti az árat - egy év alatt nagyjából 10-13 kilót hízott -, de úgy áll ehhez, hogy amikor majd úgy tartja kedve, akkor nekidurálja magát, és ismét lefogy. Az étrendje nagyon egyoldalú, főleg gyorsan felszívódó szénhidrátokból áll, hiányoznak belőle a rostok, a tápláló fehérjék és az egészséges zsírok is.

Hogyan tartotta formában tökéletes homokóra alakját Marilyn Monroe?

Marilyn Monroe keményen megdolgozott tökéletes homokóra alakjáért, és korábbi nyilatkozataiból az is kiderült, hogyan evett és mozgott.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük