A teljes testet formálja ez a 20 perces otthoni gyakorlatsor - Csak egy gumiszalag kell hozzá

A gumiszalag praktikus eszköz az otthoni edzésekhez, a segítségével gyönyörűen formálható az alak.

GettyImages-1320218815

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gumiszalag kis helyen elfér, könnyen beszerezhető, és az otthon végzett gyakorlatokba beépítve a teljes test hatékonyan formálható a segítségével.

Az üzletek polcain többféle gumiszalaggal találkozhatsz, az edzettségi állapotodnak megfelelő feszességűt válaszd. A sima, fogantyú nélküli, hosszabb példányok változatosan használhatók, ismerkedés gyanánt érdemes ezekkel kezdeni.

Teljes testet formáló gumiszalagos edzés

Az otthoni edzések során egy idő után felmerül a kérdés, hogy hogyan lehetnek változatosabbak, nehezebbek a gyakorlatok. A gumiszalag mindkét szempontban a segítségedre lehet. A súlyzóhoz hasonlóan keményebb munkára ösztökéli az izmokat, ám ízületkímélőbb edzést biztosít, így kisebb a sérülés kockázata is. A szalag a teljes mozgástartományban ellenállást nyújt, a feladat végzése során a testnek folyamatosan egyensúlyozó mechanizmusok működtetésére van szüksége, így a törzsstabilizáló izmokat is munkára bírja. Ügyelj rá, hogy a szalag visszaengedése is lassan történjen, hiszen így is izomtevékenység zajlik. Először egyszer csináld végig a gyakorlatsort, idővel viszont egymás után többször is megismételheted, ha nagyobb kihívásra vágysz.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük