Adele 50 kilót fogyott a sirtfood diétával: mit eszik, és hogy mozog?

Adele sikeresen lefogyott a sirtfood diéta segítségével, ami hiába megengedő fogyókúra, szigorú szabályokkal rendelkezik.

adele

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hónapok óta Adele elképesztő átalakulásáról beszél a világ. Az énekesnő még májusban, a születésnapján posztolt egy fotót, ami jól mutatja, mennyit fogyott kitartó munkával és edzéssel. 

Természetesen a rajongók szeretete nem a külsején múlik, elért eredményével mégis tömegeket inspirál, hogy változtassanak életmódjukon.

Hogy fogyott le Adele?

Adele fogyása nagy valószínűséggel a sirtfood diétával sikerült. Erről az énekesnő nem nyilatkozott, de a környezetéből ez az információ szivárgott ki. A diéta amellett, hogy megengedi bizonyos, nem éppen fogyókúrásnak tartott finomság - például a bor és a csokoládé - fogyasztását, igen szigorú szabályokkal rendelkezik. Persze az énekesnő mozgott is: Pete Geracimo, híres HIIT-edző 2016 óta hetente kétszer foglalkozik a sztárral. A HIIT, magyarul magas intenzitású intervallumtréning rövid ideig tartó intenzív gyakorlatokból áll. A szálkásító edzés alatt végzett minden egyes mozdulatsort pár perces pihenő követ, majd újrakezdődik a folyamat.

Mégis, a súlyvesztés nagy részben a speciális étrendnek köszönhető, amelynek alapját  anyagcsere-serkentő ételek, az úgynevezett  sirtfoodok adják, melyek bővelkednek szirtuinaktivátorokban. A szirtuinok fehérjék, melyek nemcsak védenek a betegségek, gyulladások ellen, de egy 2013-as kutatás bebizonyította, hogy az anyagcsere-működést is befolyásolják, serkentik az izomnövekedést és a zsírégetést.

A sirtfood diéta

A sirtfoodok nem csak szirtuinfehérje-aktivátorokban, de antioxidánsokban is gazdagok, fogyasztásuktól a közérzet is javul. A szigorú étrend az első héten a bevitt energiamennyiséget napi 1000 kalóriára limitálja, ez a második héten már 1500 kalóriára növelhető. Mutatjuk, ez többek közt miből tevődhet össze.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük