8 olcsó, fehérjedús étel, ami sokáig eltelít, és segít az izomépítésben: finomak és egészségesek

Nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod ahhoz, hogy ízletes fehérjedús ételekkel színesítsd a heti menüdet.

GettyImages-1270317417

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy finomat és egészségeset egyél, nem feltétlenül kell vagyonokat költened a boltban. A hatékony fehérjeforrásokból álló ételeket pár száz forintból is elkészítheted.

A fehérje nélkülözhetetlen az izmok működéséhez, hiszen az táplálja őket, nélküle nem is tudna beindulni az izomépítés és a fogyás. Ezenkívül a fehérjében gazdag fogások sokáig eltelítenek, közvetve már ennek köszönhetően is kevesebb kalóriát viszel be egy nap.

Fehérjedús ételek

A fehérjebevitelnek is érdemes megszabni a mértékét, különösen azoknak, akik valamilyen veseproblémában szenvednek, mivel nagyon leterhelheti a kiválasztószerveket - minden esetben a kezelőorvos útmutatása követendő. De kellő odafigyelés mellett nem lehet probléma, egy átlagos testalkatú nőnek naponta 40-50 grammot javasolt fogyasztania. Szüksége is van a szervezetnek a fehérjékre a bennük található aminosavak miatt. Az alább látható ételeket, noha kevés pénzből is előállíthatod, garantáltan mind a tíz ujjadat megnyalod utánuk.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük