Kávé nélkül is felébreszt, lendületesen indítja a napot: 10 perces nyújtás, ami belefér a reggelbe
A reggeli nyújtás bemelegíti az izmokat, élénkíti a keringést, és nem sok időt vesz igénybe.

GettyImages-1181004276
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokaknak a reggel egyet jelent a fáradtsággal, nehezen kelnek ki a meleg ágyból, és még nehezebben tudnak hozzáfogni a napi teendőikhez. A koffein segít átlendülni a holtponton, ám miután kifejtette a hatását, az energiaszint megint csökkenhet, ráadásul gyakran még alacsonyabb lesz, mint az ital elfogyasztása előtt.

A krónikus reggeli kimerültség mögött számos ok meghúzódhat, olykor betegséget is jelezhet a tünet, így érdemes lehet szakemberrel konzultálni róla. Olykor viszont elég a szokásokon változtatni ahhoz, hogy jobban induljanak a reggelek. Egy gyors nyújtás testet-szellemet élénkítő gyakorlatsor, ami lendületes napkezdést biztosít. 

Nyújtás reggel

Ha enyhén szólva sem vagy elemedben reggelente, lehet, hogy az utolsó dolog, amire vágysz, épp a testmozgás. Azonban egy rövid nyújtás nem túl megterhelő, és számos előnnyel jár. Átmozgatja az éjszaka során esetleg elgémberedett tagokat, bemelegíti az izomzatot, élénkíti a vérkeringést, segít az összpontosításban. Fókuszált, lendületesebb napkezdést tesz lehetővé, hozzájárul, hogy rá tudj hangolódni a feladataidra. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy a mozdulatok fájdalommentesek legyenek! Amennyiben mozgásszervi panaszokkal küzdesz, kérj személyre szabott gyakorlatsort mozgásterapeutától, gyógytornásztól. 

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük