Kávé nélkül is felébreszt, lendületesen indítja a napot: 10 perces nyújtás, ami belefér a reggelbe

A reggeli nyújtás bemelegíti az izmokat, élénkíti a keringést, és nem sok időt vesz igénybe.

Nyújtás reggel
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokaknak a reggel egyet jelent a fáradtsággal, nehezen kelnek ki a meleg ágyból, és még nehezebben tudnak hozzáfogni a napi teendőikhez. A koffein segít átlendülni a holtponton, ám miután kifejtette a hatását, az energiaszint megint csökkenhet, ráadásul gyakran még alacsonyabb lesz, mint az ital elfogyasztása előtt.

A krónikus reggeli kimerültség mögött számos ok meghúzódhat, olykor betegséget is jelezhet a tünet, így érdemes lehet szakemberrel konzultálni róla. Olykor viszont elég a szokásokon változtatni ahhoz, hogy jobban induljanak a reggelek. Egy gyors nyújtás testet-szellemet élénkítő gyakorlatsor, ami lendületes napkezdést biztosít. 

Nyújtás reggel

Ha enyhén szólva sem vagy elemedben reggelente, lehet, hogy az utolsó dolog, amire vágysz, épp a testmozgás. Azonban egy rövid nyújtás nem túl megterhelő, és számos előnnyel jár. Átmozgatja az éjszaka során esetleg elgémberedett tagokat, bemelegíti az izomzatot, élénkíti a vérkeringést, segít az összpontosításban. Fókuszált, lendületesebb napkezdést tesz lehetővé, hozzájárul, hogy rá tudj hangolódni a feladataidra. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy a mozdulatok fájdalommentesek legyenek! Amennyiben mozgásszervi panaszokkal küzdesz, kérj személyre szabott gyakorlatsort mozgásterapeutától, gyógytornásztól. 

Felfázás? Cselekedj időben!

Az Urzinol tabletta a húgyutak betegségeire évszázadok óta bevált gyógynövény, a medveszőlő levelének kivonatát tartalmazza. Az Urzinol hasznos segítség az egyszerű hólyaghurut korai tüneteinek – sürgető vizelési inger, illetve égő érzéssel járó hólyagürítés – enyhítésében. Mindez a medveszőlőlevélben található növényi összetevők igazolt antibakteriális, valamint gyulladáscsökkentő és enyhe vízhajtó hatásának köszönhető.

Vény nélkül kapható, medveszőlőlevélkivonat-tartalmú hagyományos növényi gyógyszer

HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER. A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL. A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük