10 szuperegészséges étel, ami most lett igazán népszerű: imádja őket a világ

Finomak, látványosak, egészségesek: így lehetne jellemezni az elmúlt évek legnépszerűbb ételeit.

evtized egeszeg

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A felgyorsult információáramlás a gasztronómiára is élénk hatással van: évről évre számos új finomságot, egészséges fogást és alapanyagot ismerhet meg a világ. Az elmúlt időszakban népszerűvé vált ételek között szerencsére nemcsak kalóriadús ízbombákat, hanem egészséges, finom falatokat is lehet találni.

Az Instagramnak és a gombamód szaporodó divatos helyeknek hála, az elmúlt években is rengeteg új ízt, ételfajtát fedezhettek fel az igazán ínyencek, és mindenki kicsit nyitottabb lett az egészségesebb ételek felé.

Egészséges fogások, divatos alapanyagok

Az évtized legnépszerűbb, leglátványosabb ételeiről készült listában jól megfigyelhető, hogy a felnövő generációk egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az alapanyagok minőségére, összetevőire, a tálalásra - ebben nagy szerepe van a közösségi médiában gyakran fellelhető főzős, sütős videóknak is, hiszen ezek a trendételek az internet által lettek ilyen kedveltek.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük