A 7 legfinomabb nassolnivaló 50 kalória alatt: eltelítenek a következő étkezésig

A nassolásnak még előnyei is vannak.

Nassolnivalók 50 kalória alatt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár sokan azt hiszik, tilos nassolni a fogyókúra ideje alatt, pedig számos olyan finomság van, amelyet mértékkel a diéta során is fogyaszthatsz.

Bármennyire is kalóriaszegény egy nass, ez is beleszámít a napi kalóriamennyiségbe, így érdemes ezzel is számolni, ha a menüdet tervezed meg.

Isteni nasik 50 kalória alatt

A sikeres fogyókúra egyik titka a kalóriadeficitben rejlik, a másik, és amellyel a táplálkozási szakértők is egyetértenek, az, ha naponta ötször eszel, így nemcsak a tápanyag-utánpótlás lesz folyamatos, ezáltal nem töltődnek a zsírraktárak, de egy-egy főétkezés közé beiktatott nass a vércukor szinten tartásában is segíthet, ezáltal nem tör rád a farkaséhség.

Az alábbiakban olyan finom rágcsálnivalókat mutatunk, amelyeket bátran beleilleszthetsz a diétádba, hiszen egyikük sem éri el az 50 kalóriát.

Lehangoltság? Nyerd vissza az életkedved!

Ha tartósan lehangoltnak, fásultnak, kedvetlennek érezzük magunkat, és nem tudunk úrrá lenni rosszkedvünkön, segít az orbáncfű kivonatát tartalmazó Remotiv extra. Ez a patikában, vény nélkül kapható növényi gyógyszer javítja a hangulatot, fokozza a motivációt és csökkenti az enyhe depresszió további tüneteit.

A Remotiv extra vény nélkül kapható, orbáncfűkivonat-tartalmú gyógyszer.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük