Kilószámra eheted őket, mégsem fogsz hízni: 10 isteni étel 50 kalória alatt

Zéró kalóriás ételek, amelyek laktatnak, mégis fogyasztanak.

GettyImages-641809790

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kalóriákat a szervezet az elfogyasztott ételekből és italokból nyeri, amelyek a test alapvető életfunkcióinak fenntartásához szükségesek, ugyanakkor a felesleges kalóriákat zsírként raktározza, így nem mindegy, mennyit fogyasztasz belőlük.

Egy átlagos súlyú, ülőmunkát végző nőnek nagyjából 2000 kalóriára van szüksége ahhoz, hogy tartsa a súlyát, heti fél kilós fogyás esetén azonban 500-zal kevesebbel, azaz nagyjából 1500 kalóriával kell számolnia.

Kalóriaszegény ételek

Sok olyan étel van, melyeknek nagyon alacsony a kalóriatartalma, így jó őket figyelembe venni a fenti 1500 kalóriás étrend összeállításánál. Ilyenkor magas rost- és fehérjetartalmú élelmiszereket válassz, amelyek kalóriaszegények, sokáig laktatnak, és egészségesek is. Mutatjuk, milyen kevés kalóriás finomságokat válassz, amelyekből bátran szedhetsz akkor is, ha a fogyás a cél.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük