8 karcsúsító, magas kalóriatartalmú étel, ami fogyaszt: lerobbantja a zsírt, és egész nap eltelít

Fogyókúra idején sem kell lemondani a magas kalóriatartalmú ételekről.

GettyImages-991373896

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A fogyókúrázók igyekeznek kerülni a magas energiatartalmú élelmiszereket és összetevőket, hiszen úgy gondolják, ami dúskál a kalóriában, az csak árthat a fogyókúrának.

Pedig léteznek olyan szuperélelmiszerek, amelyek magas kalóriatartalmuk ellenére hatékonyan segítik a fogyást, hiszen olyan vitaminokat, ásványi anyagokat, egészséges, telített zsírokat vagy élelmi rostokat tartalmaznak, amelyek nemcsak az anyagcserének, de az egészségnek is jót tesznek.

Hogyan fogyaszd a magas kalóriatartalmú ételeket?

Ha valaki életmódváltásra adja a fejét, a sikeres fogyás érdekében első körben kalóriadeficitet kell teremtenie, hiszen csak így tud a szervezet a saját zsírtartalékaihoz nyúlni. Egy átlagos testtömegű ember napi kalóriaigénye 2000-2500 kcal/nap, ahhoz, hogy heti fél-egy kiló fogyást elérjen, legalább 500 kcal-val kevesebbet kell bevinnie. Hogy a kalóriadeficit megmaradjon, az alábbi ételek kalóriatartalmát is számold bele a napi energiaszükségletedbe, így garantáltan nem fogsz túlzásba esni, és még a fogyókúrának is hatalmas lendületet adhatsz.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük