Villámgyorsan elkészülnek, és sokáig laktatnak: 8 karcsúsító reggeli turmix kávéval

Megéri a napot kávés turmixszal kezdeni, mert hosszan eltelít, felébreszt, és nagyon gyorsan el is készül.

Kávés turmixok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jó hír azok számára, akik odavannak a kávéért, hogy akár a reggeli turmixodba is becsempészheted jellegzetes ízét, nem beszélve arról, hogy így áldásos, fogyást támogató hatását is ki tudja fejteni.

A kávé felpörgeti az anyagcserét, növeli a nyugalmi állapotban elégetett kalória mértékét, és ismert étvágycsökkentő hatása is, mindemellett az agyműködést is serkenti.

Kávés turmixok

A szimpla kávé nem csoda, hogy az egyik legnépszerűbb reggeli ital, de ezt akár fel is tudod turbózni különböző fehérjében, esszenciális zsírokban gazdag összetevőkkel, amikkel együtt már akár a reggelit is helyettesítheted az így kapott turmixszal. A koffeintartalma nemcsak az anyagcserét serkenti, hanem a barna zsír termelődését is, ami plusz kalóriaégetést generál. Az alább látható receptek pillanatok alatt elkészülnek, és nagyon laktatóak, értékes rostokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal látnak el.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük