20 perces intenzív edzés hasra, amihez csak egy szék kell: gyönyörű izomzatot formál, ha rendszeresen végzed

Kapcsold be a tévét, vagy tegyél be egy pörgős számot, és már kezdheted is az edzést.

GettyImages-77284347

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Számos tényező közrejátszhat a hasi zsír kialakulásában, ami azért veszélyes, mivel a zsírréteg a szervek között raktározódik, és gyulladásokat idéz elő. A hasi háj megléte olyan betegségek kockázatát növeli, mint a 2-es típusú diabétesz, a szív- és érrendszeri, valamint koszorúér-betegségek, de a zsírpárnák a rák, a stroke és az infarktus kialakulását is előidézhetik, így érdemes minél hamarabb megszabadulni tőlük.

Bár a látványos fogyáshoz mindenekelőtt az étrenden kell változtatni, az eredmény még hatékonyabb lesz, ha azt erősítő gyakorlatokkal is kiegészíted. Az alábbi 20 perces gyakorlatsort otthon is könnyedén kivitelezheted, és csupán egy székre lesz szükséged. 

Intenzív edzés hasra, amihez csak egy szék kell

Mivel helyi zsírégetés nem létezik, azaz nem lehet csak a hasi párnákat célba venni. Ahhoz, hogy az úszógumi fokozatosan eltűnjön, valamint a hasi kockák is minél hamarabb látszódjanak, a kívánt alak elérése érdekében több izomcsoportot, valamint a törzs izomzatát is meg kell erősíteni.  

Kapcsold be a tévét, vagy tegyél be egy pörgős számot, és már kezdheted is az edzést. Heti háromszor végezd az alábbi gyakorlatot két sorozatban. A bemelegítésről és a nyújtásról se feledkezz meg, ahogy edzés előtt és között a megfelelő folyadékpótlásról sem.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük