Zsírgyilkos, 20 perces intervallumedzés otthonra: 400 kalóriát is elégethetsz

A HIIT-edzéssel magasabb fordulatszámra kapcsolhatod az anyagcserédet és a kalóriaégetést.

GettyImages-1250530924

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A HIIT, azaz a High Intensity Interval Training a legjobb és leghatásosabb megoldás arra, ha rövid idő alatt sok kalóriát szeretnél égetni, mivel titka, hogy a nagyon rövid ideig tartó, intenzív testmozgást pár másodperces pihenőszakaszok váltják fel, maximalizálva a zsírégető hatást.

A HIIT típusú intervalledzés tökéletes azoknak, akik rohanós életet élnek, vagy nincs kedvük hosszú órákat a tévé előtt, esetleg a konditeremben tölteniük. Az edzésfajtának köszönhetően emelkedik a pulzus, a kalóriaégetés pedig a pihenőszakaszokban sem áll le. 20-30 perc alatt akár 300-400 kalóriát is elégethetsz ezzel a mozgásformával.

A leghatásosabb zsírégető

Nem véletlen, hogy az egyik leghatásosabb zsírégetőként tartják számon. Kutatások kimutatták, hogy heti három 20-30 perces HIIT-edzés ugyanennyi futásnak felel meg, és 25-30%-kal több kalóriát lehet vele elégetni azonos idő alatt, mint bármelyik más edzéstípussal.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük