A legtöbb kezdő itt rontja el az edzést: 5 népszerű gyakorlat, ami semmit nem ér, ha szabálytalan

Akár csúnya sérülés is lehet a vége.

serules

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akár fogyásról, akár egészségmegőrzésről van szó, napi fél óra mozgásnak már látványos, érzékelhető hatása van. Nem mindegy azonban, mit és hogyan tornázol.

Az erősítő gyakorlatok legtöbbje nem akkor lesz hatásos, ha gyorsan csinálod. Sokkal fontosabb a helyes kivitelezés, enélkül ugyanis jobb esetben csak töredéke hatékonysággal dolgoznak az izmok, rosszabb esetben azonban sérülés lesz a vége.

Gyakorlatok helyes kivitelezése

Kezdőként nem az ismétlésszám vagy a tempó a legfontosabb, hanem az, hogy megtanuld a gyakorlatokat helyesen végezni. Az első hetekben, ha mindig a szabályos mozdulatsorra törekszel, akkor az segít kialakítani az izommemóriában a megfelelő mintákat. Ezzel szemben, ha egy mozdulatot rosszul gyakorolsz be, nemcsak veszélynek teszed ki magad, de később sokkal nehezebb lesz a gyakorlatot helyesen elsajátítanod. Ezt sokan elrontják, ami akár tartósan is elveheti a kedvedet az edzéstől. Mutatunk öt mozdulatsort, melyek nagyon sok edzéstervben szerepelnek, szabályos kivitelezésük mégis gyakran problémát okoz a kezdőknek!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük