11 emésztésserkentő, szívvédő fűszer a rántottába: sokkal egészségesebb és finomabb lesz tőlük

A rántottát még egészségesebbé és finomabbá teszik a fűszerek.

rantotta-omlett-fuszerek

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tojásban csaknem minden, a szervezet számára fontos vitamin és ásványi anyag megtalálható, teljes értékű fehérjeforrás, stabilizálja a vércukorszintet, ami tökéletes reggelivé teszi.

A tojás többek között szelént, magnéziumot, káliumot, D-, A- és B-vitaminokat is tartalmaz , jó hatással van a szellemi teljesítményre, az immun- és hormonrendszerre, valamint a szív és az erek egészségére is. Jól elkészítve tovább erősödik jótékony hatása.

Egészséges fűszerek a rántottába

Ha unalmas a reggeli natúr rántotta, néhány olyan fűszerrel érdemes feldobni, melyek önmagukban is bizonyítottan szív- és érvédő hatásúak, serkentik az emésztést, és tele vannak hasznos ásványi anyaggal. Készítéskor a szárított fűszereket egy pillanatra érdemes megpirítani az E-vitaminban gazdag olajok egyikében, a frisseket viszont inkább a félig kész tojáshoz add hozzá!

(Képek: Getty Images Hungary.)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük