10 kilótól szabadult meg, és elképesztően izmossá vált ez a lány - Cristina sanyargatás nélkül érte el az álomalakját

A kulcs a kitartás és a tudatos táplálkozás.

GettyImages-1495869846

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rengetegen próbálnak meg úgy faragni a súlyukból, hogy a lehető legdrasztikusabb módszereket alkalmazzák. Ezek az emberek nem fogyasztanak elegendő kalóriát, és a testmozgásuk sem megfelelő a fogyáshoz.

De mindennek ára van, a sanyargatás pedig gyakran visszássá válik, és beindul az a bizonyos jojóeffektus. De mit lehet tenni, hogy fenntartható fogyást érj el? Dan Price személyi edző elárulta.

10 kilótól szabadult meg, és elképesztően izmossá vált Cristina

Cristina története jó példa arra, milyen buktatókkal kell szembenézniük fogyókúra és diéta alatt a nőknek. Kezdetben, mint sokan mások, drasztikus módon, napi 1200 kalóriánál kevesebbet fogyasztva próbált meg súlyt veszíteni, ám nem meglepő módon ez fenntarthatatlannak bizonyult, különösen munka és anyaság mellet.

Az első szakaszban tehát Dan Price fogyókúracoach és személyi edző azt javasolta, térjenek át egy észszerűbb kalóriabevitelre, és körültekintőbben válogassák össze Cristina étrendjének alkotóelemeit. Természetesen voltak áldozatok, de összességében a terv hosszú távon sokkal sikeresebbnek és fenntarthatóbbnak bizonyult, írta a coach Instagram-oldalán közzétett beszámolójában, hozzátéve, hogy Cris ezzel a megközelítéssel csaknem tíz kilogrammtól szabadult meg.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ajándékozz szakácskönyvet karácsonyra!

Egy könyvvel nem csak tárgyat ajándékozol, hanem élményt is. 

Mentes Anyu szakácskönyveiből készített ételek lehetőséget adnak új ízek felfedezésére és kipróbálására. Különleges étrendet követőknek, vagy kísérletezni vágyóknak a Mentes Anyu könyvcsomag tökéletes meglepetés lehet. 

Ha idén valami igazán hasznosat ajándékoznál az egészség jegyében, kattints ide. MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Promóció

A súlyvesztést követően a hangsúlyt a test helyreállítására és képzésére fektették. Fontos megjegyezni, hogy itt már nem a fogyás volt a céljuk, hanem a fölösleges zsír eltüntetése, valamint az izomnövekedés. A képeken jól látható, hogy Cristina testalkata hatalmas változásokon ment keresztül annak ellenére, hogy ekkor már nagyon minimális volt a súlyváltozás. 

GettyImages-908044252
Fotó: South_agency / Getty Images Hungary

Eddig a pontig Cris egy online követhető HIIT-edzéssel tartotta magát formában, ez azonban kevés az izomnövekedés maximalizálásához. Ezért egy úgynevezett heti négyalkalmas rezisztenciaedzésre tértek át, ahol a lány súlyzókat emelgetett, és közben lassan emelték a kalóriabevitelét is. A második szakasz végére a Cristina kalóriabevitele napi 2100-2000 kalória között volt. 

A bejegyzésben jól látható a fiatal anyuka átváltozása, amit koplalás és sanyargatás nélkül ért el. A belefektetett fizikai munka pedig rendkívül látványosan formálta Cristina testét. 

Olvass tovább! 22 kilót fogyott 5 hónap alatt Edit: a kétgyermekes édesanya előtte-utána képeken mutatta meg a változást

Edit, a kétgyermekes édesanya mindössze öt hónap alatt fogyott le 22 kilót, és tervei szerint ez még közel sem a vége. A 43 éves nő megosztotta a Femina olvasóival is fogyástörténetét.

(A képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük