Szépen formálja a puha hasat és a lógó popsit: makacs zsírpárnák ellen is beválik ez a 8 fitlabdás gyakorlat

A fitball- vagy fitlabdagyakorlatok is szépen formálhatják a hasat, és megdolgoztatják a farizmokat is.

GettyImages-1219026915

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbben a fitballgyakorlatokat mozgásszervi problémákkal, tartásjavítással szokták összekapcsolni, pedig nagyon hatékonyan erősítik az izmokat, gyönyörűen formálva ezzel a testet.

A svájci vagy pilateslabdaként is emlegetett sporteszköz változatosan alkalmazható az edzések során, segítségével már régóta bevált és ismert gyakorlatokat is hatékonyabbá, intenzívebbé lehet tenni.

Fitballgyakorlatok

A fitneszlabdák különböző méretekben érhetőek el, így testmagasság szerint mindenki a legmegfelelőbbet tudja magának választani - átmérő alapján általában 45-75 centiig terjed a nagyságuk. Arra is érdemes külön figyelmet fordítani, hogy megfelelő keménységű legyen a labda, tehát amikor ráülsz, akkor a térdek által bezárt szögnek kicsit nagyobbnak kell lennie a derékszögnél. Ha annál kisebb, akkor még levegőt kell pumpálni az eszközbe. Alább olyan fitneszlabdával végezhető gyakorlatsor látható, ami nemcsak a hasat formálja, hanem a popsit is.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ajándékozz szakácskönyvet karácsonyra!

Egy könyvvel nem csak tárgyat ajándékozol, hanem élményt is. 

Mentes Anyu szakácskönyveiből készített ételek lehetőséget adnak új ízek felfedezésére és kipróbálására. Különleges étrendet követőknek, vagy kísérletezni vágyóknak a Mentes Anyu könyvcsomag tökéletes meglepetés lehet. 

Ha idén valami igazán hasznosat ajándékoznál az egészség jegyében, kattints ide. MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Promóció

Ezt is szeretjük