8 csodaszép erdei tornapálya, ahol nem csak futni lehet: varázslatos helyeken alakították ki őket

Gyönyörű erdei tornapályákat alakítottak ki országszerte a természet szerelmeseinek.

Erdei tornapályák
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az erdei tornapályákról viszonylag kevesen hallottak, pedig nagyon ötletes, és nem mellékesen teljesen ingyenes megoldást szolgálnak a szabadtéri edzés népszerűsítésére.

Az erdő bizonyítottan nyugtatja a szellemet, segít a mentális egészség megőrzése érdekében, oxigéndús levegője pedig nemcsak a futás, hanem egyéb edzéseknek is tökéletes helyszíne.

Csodaszép erdei tornapályák

Mitől lesz egy bámulatos túraútvonalból egyszer csak erdei tornapálya? Jogos a kérdés, hiszen már a kirándulással, gyaloglással is eleve pluszkalóriákat égetünk el. Ezekre a szabadtéri edzésre szolgáló helyszínekre különböző állomásokat alakítottak ki, amiket táblákkal jelöltek, ezeken változatos gyakorlatok szerepelnek. Magyarország több erdejében is fellelhetőek ezek a nagyszerű pályák, összegyűjtöttük a legszebbeket, amiken alkalomadtán érdemes végigmenni.

(Cikken belüli képek forrása: ZALAERDŐ Zrt. / Facebook, szalay3 / indafoto CC BY-NC-SA 2.5 HU, Mandulás Erdei Tornapálya / Facebook, mambo68 / indafoto CC BY-NC-SA 2.5 HU, Andalgó Hold Kőszeg / Facebook, Gyenesdiás (Nyugat-Balaton üdülőfaluja) / Facebook, Normafa Park / Facebook, Hubertus Erdészeti Erdei Iskola és Turistaszálló / Facebook, borító-, és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary)

Hüvelyszárazság enyhítése hormon nélkül!

Az égő, feszülő érzéssel, nehézkes együttlétekkel járó hüvelyszárazság a változókornál korábban is kialakulhat. A hormonmentes Cikatridina hüvelykúp segít enyhíteni a panaszokat. A kozmetológiából jól ismert hialuronsav mellett gyógynövények kivonatát tartalmazza. A Cikatridina használata a menopauzában tartósan ajánlott, a terhesség és szoptatás alatt pedig az orvos ajánlása szerint.

A Cikatridina patikában kapható gyógyászati segédeszköz.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Promóció

Ezt is szeretjük