95 kilót fogyott együtt anya és lánya: két dolog segített nekik a jelentős fogyásban

Hilary Downey szülése után 45 kilót fogyott, majd édesanyját is rávette az életmódváltásra. 95 kilót fogytak együtt.

cover-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 28 éves Hilary Downey világéletében molett alkattal rendelkezett, súlya pedig első várandóssága alatt is fokozatosan növekedett. A kilenc hónap alatt 30 kilót szedett fel, fájtak az ízületei, a dereka, vizesedett a lába, hamar kifulladt, ezek a tünetek pedig akkor sem múltak el, amikor világra hozta gyermekét.

Nem volt másképp második gyermeke megszületésénél sem. 15 kiló felesleggel kezdte második várandósságát, majd a terhessége során ismét újabb 30 kilóval gyarapodott. A szülés után megfogadta, életmódot vált, és olyan életet fog élni, amelyben nem okoz majd neki gondot a gyerkőcök után szaladgálni.

95 kilót fogyott anya és lánya

Hilary életmódváltása két dolognak volt köszönhető: gondosan számolta a makrotápanyagok mennyiségét, és étkezési naplót vezetett. Ezeknek, és persze nagy adag kitartásának hála végül 110 kilóról 65 kilóra fogyott, súlyát pedig három éve tartja.

Édesanyja, Bridget Shinn - látva lánya csodás átalakulását - is úgy döntött, követi őt ezen az úton. A 65 éves asszony a menopauza során hízott meg, életmódja is jelentősen megváltozott: napi három kólát ivott, gyorskajákat evett, és hétvégente 12-14 órákat aludt a kimerültség miatt. Gyógyszereket kellett szednie, magas volt a koleszterin- és trigliceridszintje, prediabétesszel küzdött, de lánya segítségével végül 50 kilót sikerült leadnia. Nézd meg a bámulatos fotókat!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük